Flygerbjudanden och billiga flygresor med Finnair | Finnair Finland

Flygerbjudanden

Res till över 80 vackra destinationer med Finnairs flygerbjudanden. Hitta nästa destination för dig och boka flyg idag!


Avreseort Helsingfors

Filtrerade destinationer

Flyg inom Finland

Gör dig redo att bli förtjusad

Låt dig förtrollas av allt vad Finland har att erbjuda. ”Världens lyckligaste land” ståtar med alltifrån magiskt norrsken och natursköna landskap till härliga bastubad och kreativ mat.

Flyg till Europa

Otaliga skäl att besöka

Unna dig en storstadssemester, avkoppling i naturen eller bådadera i Europa och njut av mångfaldig natur, fascinerande historia, konst och kulinariska läckerheter.

Flyg+hotell 7 dagar559 €
Flyg+hotell 3 dagar454 €
Flyg+hotell 2 dagar441 €
Flyg+hotell 3 dagar414 €
Flyg+hotell 3 dagar382 €
Flyg+hotell 2 dagar403 €
Flyg+hotell 3 dagar510 €
Flyg+hotell 3 dagar354 €
Flyg+hotell 3 dagar448 €
Flyg+hotell 2 dagar373 €
Flyg+hotell 3 dagar335 €
Flyg+hotell 2 dagar375 €
Flyg+hotell 3 dagar351 €
Flyg+hotell 2 dagar325 €
Flyg+hotell 3 dagar506 €
Flyg+hotell 5 dagar592 €
Flyg+hotell 3 dagar444 €
Flyg+hotell 3 dagar466 €
Flyg+hotell 2 dagar378 €
Flyg+hotell 7 dagar677 €
Flyg+hotell 2 dagar328 €
Flyg+hotell 3 dagar509 €
Flyg+hotell 3 dagar438 €
Flyg+hotell 2 dagar267 €
Flyg+hotell 3 dagar404 €
Flyg+hotell 3 dagar371 €
Flyg+hotell 3 dagar574 €
Flyg+hotell 2 dagar231 €
Flyg+hotell 3 dagar441 €
Flyg+hotell 2 dagar468 €
Flyg+hotell 2 dagar255 €
Flyg+hotell 2 dagar368 €
Flyg+hotell 3 dagar452 €
Flyg+hotell 2 dagar455 €
Flyg+hotell 3 dagar352 €
Flyg+hotell 3 dagar373 €
Flyg+hotell 3 dagar408 €
Flyg+hotell 2 dagar304 €

Flyg till Mellanöstern

En fascinerande blandning av gammalt och nytt

Bege dig till städerna i Mellanöstern där tradition möter modernitet och spänning möter avkoppling. Prova smakrika rätter och njut av solen på fantastiska stränder.

Flyg+hotell 3 dagar807 €

Flyg till Amerika

Oförglömliga äventyr väntar

På destinationerna i USA, Kanada och Mexiko väntar minnesvärda upplevelser med alltifrån glittrande stadssilhuetter och legendariska landmärken till fängslande historia och enastående natur.

Flyg+hotell 4 dagar1 171 €
Flyg+hotell 5 dagar1 249 €
Flyg+hotell 4 dagar1 021 €

Flyg till Asien och Australien

Låt dig inspireras av pärlorna i Asien-Stillahavsregionen

Storstädernas livfulla atmosfär, paradisstränder och utsökt mat – i Asien-Stillahavsregionen kan du njuta med alla sinnen.

Flyg+hotell 5 dagar1 056 €
Flyg+hotell 5 dagar1 020 €
Flyg+hotell 5 dagar994 €
Flyg+hotell 5 dagar1 026 €

Flyg till Afrika

Dags för en härlig semester

De här sydafrikanska städerna kommer garanterat göra ett starkt intryck med alltifrån frodig natur och hisnande landskap till färgstark kultur, historia och utsökt mat.

Prisinformationen har uppdaterats

Regler och villkor

De annonserade priserna är de lägsta tillgängliga priserna under de kommande 12 månaderna. Se kalendern för specifika resedatum och priser. Priset kan vara högre beroende på vilken avreseflygplats du väljer. 

För varje biljettpris finns det ett begränsat antal platser. Alla biljettpriser gäller i mån av tillgång vid bokningstillfället och de finns eventuellt inte på alla flyg. 

De lägsta priserna kanske inte är tillgängliga under högsäsong, helger eller semesterperioder. 

Observera att de annonserade priserna vanligen gäller för biljettypen Economy Light, vilken inte inkluderar någon tillåten mängd handbagage. Kom ihåg att du alltid kan köpa till extrabagage som resetillval. Mer information hittar du på vår sida Avgifter för extrabagage.  

Flygen kanske inte går varje dag och vissa destinationer kanske endast trafikeras säsongsvis. Se kalendern för specifika destinationer, resedatum och deras priser. 

Biljettprisregler för längsta respektive kortaste tillåtna vistelse kan gälla. 

En förhandsköpsperiod på upp till 60 dagar kan gälla och påverka de tillgängliga biljettpriserna. 

Flygen kan trafikeras helt av Finnair eller även omfatta transferresor eller flyg med samarbetande flygbolag. I flyginformationen vid bokningsprocessen kan du se eventuella transferresor eller samarbetande flygbolag. 

De annonserade priserna är endast tillgängliga och bokningsbara via Finnairs kanaler (Finnair.com, Finnair-appen, Finnairs kundtjänst). 

De annonserade priserna inkluderar baspris, flygplatsavgifter, skatter, serviceavgifter, tilläggsavgifter och andra avgifter. De annonserade priserna beräknas på grundval av aktuella priser, växelkurser och gällande regler vid bokningstillfället. Om eventuella ändringar av dessa sker före biljettutlämningen, kommer priset för flyget att ändras på motsvarande sätt. 

Om du betalar med kreditkort kan ytterligare avgifter tas ut av kreditkortsutfärdaren/leverantören för transaktionsbehandlingen. Därför kan det totalbelopp som anges på vår webbplats skilja sig från det belopp som dras från ditt kort. Kontakta kortutgivaren för mer information. 

Observera att vi ibland debiterar tilläggsavgifter för vissa betalningssätt för att täcka hanteringskostnaderna. Se vår sida om Avgifter för hantering av betalningssätt om du vill ha mer information. 

Priserna kan ha vissa begränsningar inklusive, men inte begränsat till, ingen återbetalning och/eller ha en avgift för bokningsändring. Den exakta informationen om möjligheten att avboka eller ändra din bokning finns tillgänglig online och kan läsas vid bokningen. 

Finnair förbehåller sig rätten att när som helst ändra regler och villkor utan föregående meddelande.

Bästa flygerbjudandena till Europa, Asien och Amerika

På den här sidan hittar du billiga flygresor till dussintals Finnair-destinationer runt om i världen. Använd sökningen för att söka efter en viss destination eller bläddra i urvalet efter land och kontinent. Du kan enkelt jämföra våra billiga flygresor och priser för ett helt år eller välja önskade avrese- och returdatum.

Både tur- och returresa och enkelresa

Utöver tur- och returresor kan du nu boka billiga flyg för enkelresor. Klicka bara på fliken "Priser för enkelresor" för att se de bästa erbjudandena.

Boka billiga flygresor med tillförsikt

Klicka på någon av de destinationer som intresserar dig för att hitta mer information och fortsätt med bokningen. I de här stegen ser du även vårt biljettutbud, inklusive de flexibla alternativen.

Har du kollar runt lite grann men inte bestämt dig ännu? 

Om du har kryssat i rutan för att få erbjudanden via e-post under Inställningar för direktmarknadsföring meddelar vi dig om eventuella reor och exklusiva medlemserbjudanden.

Gå till sidan: Flygerbjudanden