Resor med barn | Finnair Finland

Resor med barn

Vi vill att din reseupplevelse blir så trevlig och smidig som möjligt även när du reser med familjen. Hela vägen från planeringen av resan till ankomsten på flygplatsen och tiden i luften ser vi till att du har det bekvämt.

Vi hoppas att de här sidorna hjälper dig att förbereda dig inför din kommande resa. Du hittar fler frågor och svar i avsnittet Vanliga frågor.

Före flygresan

Det finns många sätt att göra din resa smidigare redan innan den börjar. Förberedelser ger mindre stress för hela familjen! I det här avsnittet hittar du användbar information och länkar om vår måltidsservice, inklusive förbeställda måltider, sittplatser, bagagebestämmelser, barn som reser ensamma och resedokument som krävs.

På flygplatsen

Att resa kan vara mycket spännande för de yngsta i familjen redan innan flyget avgår. Våra tjänster på flygplatsen är utformade för att ge dig en underbar start på resan så bekvämt som möjligt. I det här avsnittet hittar du användbar information och länkar om incheckning, säkerhetskontroll, flygplatstjänster och ombordstigning på Helsingfors-Vanda flygplats.

Under flygresan

I flygplanet försöker vi alltid att ägna särskild uppmärksamhet åt familjer med små barn så att reseupplevelsen blir mer avslappnad och bekväm för hela familjen. I det här avsnittet hittar du användbar information och länkar om barnkorgar och säkerhetsbälten för spädbarn, barnstolar, måltider för barn samt underhållning ombord och tillgång till internet.

Gå med i Finnair Plus Junior

Vårt medlemsprogram Finnair Plus Junior riktar sig till våra unga resenärer mellan 2 och 17 år. Som Finnair Plus Junior-medlem kan du samla Avios och nivåpoäng på Finnair-flyg och Finnair Plus-partners tjänster och använda dem till Finnairs bonusflyg och särskilda bonusvaror.

Gå till sidan: Resor med barn