Flyg till Bali | Finnair Finland

Flyg till
Bali

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
1 001 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Gudarnas ö, där gammalt och nytt möts

Den här paradisön, där andligheten ständigt är närvarande, har länge attraherat människor som känner ett behov av att rena sinnet och lugna själen. Jorden, solen och havet möts i en perfekt naturlig harmoni som gör ön till en pärla i Indonesiens övärld. Denpasar är den ort de flesta av öns besökare ankommer till, för att ta sig vidare ut på sin andliga resa. Vidare norrut till trendiga Seminyak eller djupt in i Ubuds gröna hjärta – det är inte svårt att koppla av. Indonesiens egen version av hinduism, som vuxit fram genom århundradena, syns inte bara i öns många Pura (tempel) utan även i lokalbefolkningens vardagsliv. Balis läge på en av världens mest gynnade platser när det gäller biologisk mångfald gör ön till ett mecka för naturintresserade – dykningvandringklättringupptäcktsfärder – allt går att göra under ledning av någon av de många rundtursarrangörer som finns i de större städerna.

Den andra sidan av Bali är spänning, äventyr och lek. Andra sorters sökare flockas på ön för att delta under hedonistiska festnätter i Kuta, öns huvudturistort, som har allt en besökare behöver. Om du söker lite finns det bättre-än-femstjärnig logi i semesterorten Nusa Dua i söder, och som grädde på moset de balinesiska värdarnas världsberömda service och värme. Du kan ägna dig åt shopping, särskilt hantverk och lokala produkter, överallt i eller i närheten av städer, och västerländska märken och gallerior med otroligt bra erbjudanden finns det numera gott om. Det finns mängder av alternativ för den som vill göra en kort rundresa, t.ex. till närbelägna Gili Islands, som är väl värda ett besök. Där kan du uppleva känslan av en öde ö, bara en dagsresa bort. Mount Batur lockar med imponerande vyer redan efter en lugn bestigning på två timmar. Men var försiktig, det är en aktiv vulkan.

Du kan flyga till Bali med Finnair och oneworld-alliansens omfattande resnätverk.

Ngurah Rai International Airport (DPS)

Flygplatsen ligger 13 km söder om staden Denpasar. Taxi och matarbussar är enkla att hitta och många hotell erbjuder transferresor till och från flygplatsen. Se upp för svarttaxi och avtala alltid ett pris innan resan.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Populära flygerbjudanden till Denpasar-Bali

HEL – DPS
Helsingfors - Denpasar-Bali
Ons 15.1.2025 – Ons 22.1.2025
Från
1 001 €

De mest sökta erbjudandena till Denpasar-Bali

HEL – DPS
Helsingfors - Denpasar-Bali
Ons 15.1.2025 – Ons 22.1.2025
Från
1 001 €
Boka nu
Gå till sidan: Bali