Finnairs reseklasser: Nordic Business Class och ekonomiklass | Finnair Finland

Vi tror att det inte bara handlar om att boka en biljett, utan om en hel reseupplevelse. Med detta i åtanke är Finnairs reseklasser och biljettyper utformade för att ge dig en resa som är skräddarsydd för dig.

Finnair nordisk företagsklass

Vår nordisk företagsklass är ett utmärkt sätt att resa, både på tjänsteresor och privat. En omsorgsfullt utarbetad meny, ett hållbart Marimekko-bekvämlighetspaket, lyxig kabininredning och förstklassig service ombord är bara några av de många erbjudanden som följer med företagsklass.

Beroende på vilken biljettyp du bokar kan du välja att njuta av företagsklass med olika prioriterade tjänster både ombord och på flygplatsen, eller att bara upplevelsen av Business Class med utmärkt komfort ombord.

Finnair ekonomiklass

I vår ekonomiklass kombineras komfort, vänlig och uppmärksam service, en utsökt meny och underhållning ombord i ett och samma paket.

På långdistansflyg serveras måltider och personligt underhållningssystem ombord utan tillkommande kostnader. På de flesta kortdistansflyg kan du förbeställa en god måltid och få tillgång till kostnadsfritt innehåll i Nordic Sky-portalen på din mobila enhet.

Finnairs biljettyper

När du flyger med Finnair kan du skräddarsy din resa efter dina behov med våra tre biljettyper Light, Classic och Flex. Biljettalternativen är tillgängliga i båda reseklasserna och skiljer sig åt när det gäller flexibilitet vid ändringar och återbetalning, samt vilka tjänster som ingår i biljettpriset. Du kan hitta den perfekta lösningen för dig.

Gå till sidan: Finnairs reseklasser