Finnairs reseklasser | Finnair Finland

Vi tror att det inte bara handlar om att boka en biljett, utan om en hel reseupplevelse. Med detta i åtanke är Finnairs reseklasser och biljettyper utformade för att ge dig en resa som är skräddarsydd för dig.

Finnairs businessklass

Finnairs businessklass är ett utmärkt sätt att resa, både på tjänsteresor och privat.

På vår långdistansflotta kommer den helt förnyade businessklassen att ta din reseupplevelse till nya höjder. Vår businessklass har en uppdaterad förstklassig nordisk inredning och serviceupplevelse utformad för att maximera din resekomfort och respektera din integritet ombord.

Beroende på vilken biljettyp du bokar kan du välja att njuta av businessklass med olika prioriterade tjänster både ombord och på flygplatsen, eller bara av Business Class upplevelsen med utmärkt komfort ombord.

Utforska vår kabin för businessklass i 3D Finnair Premium Economy

Vår helt nya reseklass, Premium Economy, ger dig mer val, utrymme och komfort på våra långdistansflyg.

Från en utsökt trerättersmåltid som serveras på porslinservis till den bekväma Premium Economy-sittplatsen och unika designtextilier från Marimekko, Premium Economy är här för att introducera en ny flygupplevelse.

Utforska vår kabin för Premium Economy i 3D Finnair ekonomiklass

I vår ekonomiklass kombineras komfort, vänlig och uppmärksam service, en utsökt meny och underhållning ombord i ett och samma paket.

På långdistansflyg serveras måltider och personligt underhållningssystem ombord utan tillkommande kostnader. På de flesta kortdistansflyg kan du förbeställa en god måltid och få tillgång till kostnadsfritt innehåll i Nordic Sky-portalen på din mobila enhet.

Utforska vår kabin för ekonomiklass i 3D Finnairs biljettyper

När du flyger med Finnair kan du skräddarsy din resa efter dina behov med våra biljettyper Superlight, Light, Classic och Flex. Biljettalternativen är tillgängliga i alla våra reseklasser och skiljer sig i flexibilitet för ändringar och återbetalning, liksom i de tjänster som ingår i biljettpriset. Låt oss hitta den perfekta lösningen för dig.

Uppgradera din reseklass

Har du redan bokat flygresan, men skulle vilja ha en högre reseklass? Titta igenom våra alternativ för reseklassuppgradering och ta din reseupplevelse till nya höjder.

Gå till sidan: Finnairs reseklasser