Flygresor och flyg till Palma de Mallorca | Finnair | Finnair Finland

Flyg till
Palma de Mallorca

Ekonomiklass
Enkel
Från
103 € *
Tur och retur
Från
213 € *
* Finnairs bästa pris för den här destinationen
Flyg från
Flyg till
PMI,
Passagerare
1 vuxen
Reseklass
Alla reseklasser
Utresa
Hemresa
Pris per vuxen från

BOKA DIN RESA TILL VÅR POPULÄRASTE SÄSONGSDESTINATION

I Palma, som både är Mallorcas största semesterresmål och huvudstad på de Baleariska öarna, hittar du det bästa av två världar. Staden är det perfekta resmålet både för en avkopplande semester på stranden och för en storstadssemester med kultur i överflöd. I staden finns det hur mycket spännande som helst att se och göra, från historiska sevärdheter till trendiga barer och klubbar.

Katedralen Santa Maria de Palma, även kallad "La Seu", är en av stadens mest spektakulära byggnader och du kan se den torna upp sig över horisonten nästan överallt. Vid foten av katedralen ligger Palmas idylliska gamla stad, med en labyrint av pittoreska, smala gator och charmiga gränder. För de resenärer som söker avkoppling från stadens liv och rörelse finns ingen bättre plats än de vackra Ca'n Fontirroig-trädgårdarna, som ligger intill de moriska arabiska baden.

Flygplatsen ligger 8 km öster om Palma de Mallorca.

Observera att tillgången på flyg till Palma de Mallorca är begränsad till några få sittplatser, om du vill boka en paketresa går du till Aurinkomatkat-webbplatsen.


Gå till sidan: Palma de Mallorca