Flyg till Auckland | Finnair Finland

Flyg till
Auckland

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
1 183 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Det långa vita molnets land

Nya Zeeland har många namn, men ett universellt känt faktum är att landet har en natur som tillhör jordens mest storslagna. Auckland, den största staden, utgör en smidig port till den vilda, vackra naturen, samtidigt som staden i sig är ett intressant resmål. Den mest omedelbart anslående sevärdheten för besökaren är Auckland Sky Tower, som med sina 328 meter blir en fokuspunkt i centrum. I det livliga Britomart-området erbjuds underhållning och restauranger med utsikt över vattnet. Bege dig till Avondale Sunday Market där du provar polynesisk mat och ser de fantastiska färskvaror som kan avnjutas i det här landet. Den inhemska Māori-befolkningens fascinerande kultur visas upp för allmänheten på Auckland Museum och hela landets rika konsthistoria kan ses på Auckland Art Gallery.

Alla som kommer till Nya Zeeland kommer att känna lockelsen att ge sig ut i naturen, och lyckligtvis ger även en kort resa till Auckland möjligheten att uppleva otrolig natur för den som är villig att utforska. Staden är omgiven av flera toppar av vulkaner, som inte längre är aktiva och som du kan vandra uppför. Du kan se liknande panoramavyer från Auckland Harbour Bridge om du är beredd att klättra upp till svindlande höjder. I Waitakere Ranges kan du uppleva det drömlika landskap du hört talas om, och det bara en 45 minuters bilfärd från stadens centrum. Kopplingen till havet är mycket viktig för alla nyzeeländare och du märker det när du besöker de fantastiska stränderna, som den populära Piha eller den något mer avlägsna Karekare.

Du kan flyga till Auckland med Finnair och oneworld-alliansens omfattande resnätverk.

Auckland International Airport (AKL)

Flygplatsen ligger 21 km sydväst om stadens centrum.

Boka flyg med Finnair så når du Auckland med en mellanlandning i Asien.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Populära flygerbjudanden till Auckland

HEL – AKL
Helsingfors - Auckland
Mån 3.3.2025 – Tis 11.3.2025
Från
1 183 €

De mest sökta erbjudandena till Auckland

HEL – AKL
Helsingfors - Auckland
Mån 3.3.2025 – Tis 11.3.2025
Från
1 183 €
Boka nu
Gå till sidan: Auckland