Finnair Plus Lifetime | Finnair Finland

Finnair Plus Lifetime

Gläds åt förmåner livet ut med Finnair Plus Lifetime-medlemskap

Finnair Plus-programmet har två nya Finnair Plus Lifetime-nivåer: Gold och Platinum. När du har uppnått Lifetime-nivån kommer den aldrig att nedgraderas och du kan alltid dra nytta av förmånerna.

För att uppnå Finnair Plus Lifetime Gold-nivån behöver du samla 2 000 000 Lifetime-nivåpoäng, och för Finnair Plus Lifetime Platinum-nivån behöver du samla 3 300 000 Lifetime-nivåpoäng. Du samlar nivåpoäng genom att flyga med Finnair och andra oneworld-flygbolag. Alla nivåpoäng du har samlat under ditt Finnair Plus-medlemskap räknas in i dina Lifetime-nivåpoäng. Du kan kontrollera hur många Lifetime-nivåpoäng du har genom att logga in på ditt Finnair Plus-konto.

När får jag mitt Lifetime-medlemskort?

Finnair Plus Basic- och Finnair Plus Silver-medlemmar*

När du har samlat de nivåpoäng som behövs för att komma upp till Finnair Plus Lifetime-nivån visas ditt nya Lifetime-medlemskort direkt i appen.

Finnair Plus Gold-medlemmar*

När du har samlat in de nivåpoäng som behövs för att uppnå Finnair Plus Lifetime Gold-nivån visas ditt nya Lifetime-medlemskort i appen när den aktuella uppföljningsperioden för Gold är slut. Du kan använda ditt nuvarande Finnair Plus Gold-kort fram till dess.

Finnair Plus Platinum-medlemmar*

När du har samlat in de nivåpoäng som behövs för att uppnå Finnair Plus Lifetime Gold-nivån visas ditt nya Lifetime Gold-medlemskort i appen först efter att uppföljningsperioden för Platinum är slut och du inte har lyckats komma upp till Platinumnivån på nytt. Du kan använda ditt Finnair Plus Platinum-medlemskort fram till dess.

*Finnair Plus Lifetime-kortet är giltigt ett år i taget, sedan förnyas det automatiskt i Finnair-appen.

Gå till sidan: Finnair Plus Lifetime