Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord | Finnair Finland

Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord

Finnair erbjuder de finaste nordiska smakerna, med en destinationsinspirerad twist. Vårt måltidskoncept är inriktat på förstklassiga ingredienser, noggrant utarbetade recept och enkel men vacker uppläggning – komplett med utvald dryck till måltiden.

Komfort, enkelhet och hållbarhet. Serveringen av mat och dryck ombord präglas av våra grundläggande värderingar som ger dig en unik flyg- och matupplevelse. Smaklig måltid!


Läs mer om kvalitet och livsmedelssäkerhet på våra Finnair-flyg i Oiva-rapporterna.

Måltider på långdistansflyg

Långdistansflyg med Finnair är en utsökt upplevelse. Med våra resemålsinspirerade menyer i businessklass, aptitretande måltider i Premium Economy och noggrant utvalda erbjudanden i ekonomiklass finns det alltid något gott att välja.

Från och med den 14 oktober 2022 kan du njuta av kostnadsfria långdistansmåltider också på våra flyg till och från Dubai.

Måltider i businessklass på våra långdistansflyg

Ta reda på mer om våra finaste menyer i businessklass. Vi tillagar varje rätt med omsorg och ingredienser av hög kvalitet, och lägger till smaker från våra destinationer och nordiska smaker.

Måltider på kortdistansflyg

På flyg inom Europa har vi något gott för alla i vårt kortdistansutbud. Utsökta måltider, tilltugg och drycker som vår signaturjuice av blåbär gör ditt flyg till en fröjd.

Förbeställ måltider

Anpassa flygresan som du vill ha den genom förbeställning av måltid.

Specialkost och matallergi

Om du har särskilda behov av hälsoskäl, kostskäl eller religiösa skäl kan du förbeställa en läcker måltid från specialkostutbudet. Har du svår allergi mot vissa livsmedel ber vi dig informera oss före avresan.

Gå till sidan: Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord