Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord | Finnair Finland

Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord

Finnair erbjuder de allra läckraste nordiska smakerna, med en destinationsinspirerad twist. Vi tillagar varje rätt med ingredienser av hög kvalitet och omsorg.

Komfort, enkelhet och hållbarhet. Serveringen av mat och dryck ombord präglas av våra grundläggande värderingar för du ska få en härlig måltid. Vi hoppas att maten ska smaka!

Läs mer om kvalitet och livsmedelssäkerhet på våra Finnair-flyg i Oiva-rapporterna.

Måltider på långdistansflyg

Långdistansflyg med Finnair är en utsökt upplevelse. Ta reda på mer om våra förbättrade menyer i businessklass, aptitretande Premium Economy-måltider och erbjudanden i ekonomiklass samt tilltugg och drycker som kan köpas ombord. 

 

Måltider i businessklass på våra långdistansflyg

Ta reda på mer om våra finaste menyer i businessklass. Vi tillagar varje rätt med omsorg och ingredienser av hög kvalitet, och lägger till smaker från våra destinationer och nordiska smaker.

Måltider på kortdistansflyg

På flyg inom Europa har vi något gott för alla i vårt kortdistansutbud. Utsökta måltider, tilltugg och drycker som vår signaturjuice av blåbär gör ditt flyg till en fröjd.

Förbeställ måltider

Anpassa flygresan som du vill ha den genom förbeställning av måltid.

Specialkost och matallergi

Om du har vill ha en specialmåltid av hälsoskäl, kostskäl eller religiösa skäl kan du förbeställa en måltid från specialkostutbudet. Har du svår allergi mot vissa livsmedel ber vi dig informera oss före avresan.

Gå till sidan: Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord