Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord | Finnair Finland

Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord

Förnyad mat- och dryckservice ombord på våra flyg från den 1 september. Refreshed menus onboard all Finnair flights

Finnair erbjuder de finaste nordiska smakerna, med en destinationsinspirerad twist. Vårt måltidskoncept är inriktat på förstklassiga ingredienser, noggrant utarbetade recept och enkel men vacker uppläggning – komplett med utvald dryck till måltiden.

Komfort, enkelhet och hållbarhet. Serveringen av mat och dryck ombord präglas av våra grundläggande värderingar för du ska få en unik flyg- och matupplevelse. Smaklig måltid!

Måltider på långdistansflyg

Långdistansflyg med Finnair är en utsökt upplevelse. Med allt från destinationsinspirerade menyer i företagsklass till noggrant utvalda erbjudanden i ekonomiklass finns det alltid något gott att välja.

Måltider på kortdistansflyg

På kortdistansflyg, inom Europa och Mellanöstern, erbjuder vi något gott för alla. Utsökta måltider, tilltugg och drycker som vår signaturdryck blåbärsjuice gör resan till ett sant nöje.

Förbeställ måltider

Anpassa flygresan som du vill ha den genom förbeställning av måltid.

Specialkost och matallergi

Om du har särskilda behov av hälsoskäl, kostskäl eller religiösa skäl kan du förbeställa en läcker måltid från specialkostutbudet. Har du svår allergi mot vissa livsmedel ber vi dig informera oss före avresan.

Taste of Finnair-måltider

De utvalda kvalitetsmåltider som våra bästa kockar har skapat har fräscha smaker från den finländska naturen liksom läckra och exotiska smaker från det traditionella japanska köket. Du kan köpa våra kvalitetsmåltider på utvalda K-gruppens butiker.

Gå till sidan: Nordic Kitchen: måltider och drycker ombord