Flyg till Melbourne | Finnair Finland

Flyg till
Melbourne

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
1 103 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Saker att göra i staden med ett överflöd av sevärdheter

Melbourne är Australiens näst största stad, så det är knappast förvånande att där finns ett överflöd av kulturevenemang och sevärdheter. Delstatshuvudstaden Melbourne bjuder på en mängd årliga festivaler, som Melbourne International Arts Festival och Melbourne International Comedy Festival. Dessutom finns ett flertal teatrar och över 100 konstgallerier – ett besök på National Gallery of Victoria, landets äldsta galleri, är ett måste.

Om du är ute efter aktiviteter som tar lite längre tid bör du boka in två besök – Royal Botanic Gardens och Melbourne Aquarium. Fler än 50 000 växter visas upp i den botaniska trädgården, som är en sevärdhet du inte vill missa, särskilt om du är trädgårdsintresserad. I akvariet bor en mängd exotiska vattendjur, och här finns mycket att göra för hela familjen. Om du vill uppleva djur och natur bör du ta en sväng till Phillip Island där du kan se de söta små pingvinerna vagga hemåt i solnedgången efter en lång dag till havs.

Även om Melbourne är en stor stad går det snabbt och enkelt att ta sig fram tack vare det omfattande spårvagnssystemet. Stadens nätverk är världens största, och det finns mer än 250 km räls.

Vi har förbindelser till Melbourne varje dag – boka plats idag!


Populära flygerbjudanden till Melbourne

HEL – MEL
Helsingfors - Melbourne
Tis 18.3.2025 – Ons 26.3.2025
Från
1 103 €

De mest sökta erbjudandena till Melbourne

HEL – MEL
Helsingfors - Melbourne
Tis 18.3.2025 – Ons 26.3.2025
Från
1 103 €
Boka nu
Gå till sidan: Melbourne