Flyg till Seattle | Finnair Finland

Flyg till
Seattle

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
751 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Seattle

Seattle, som kallas Emerald City på grund av sina frodiga gröna skogar, är den största staden i nordvästra USA. I Seattle hittar du härlig natur och vackra bergsvyer samt ett rikt kulturliv och en blomstrande matkultur.

Låt dig uppslukas av den livaktiga alternativa musikscenen (Seattle är Nirvanas och Pearl Jams hemstad) och njut av otaliga cocktailbarer under en rolig storstadssemester. Se till att besöka den legendariska 184 m höga Space Needle som ger en hisnande 360-graders utsikt över storstaden. Seattle Art Museums Olympic Sculpture Park ligger nära Space Needle, och här finns några av världens finaste samtida konstverk – definitivt ett ställe du måste besöka.   

Ta en promenad längs de vackra gatorna vid vattnet och besök den historiska Pike Place Market för en utsökt skaldjursmåltid, de lokala bakverken och hantverksföremålen. Du kan också hitta världens första Starbucks på den sekelgamla marknaden!

För de som är intresserade av undervattensdjurens underbara liv är Seattle Aquarium ett måste. Utforska undervattenskupolen och träffa lekfulla uttrar, bläckfiskar, sälar, laxar och många andra.

Seattle har en blomstrande ekonomi med fantastiska affärs- och karriärmöjligheter tack vare de många affärsjättar som hör hemma där – Starbucks, Microsoft, Amazon och Alaska Airlines för att bara nämna några.  

Seattle-Tacoma International Airport (SEA)

Boka direktflyg med Finnair till Seattle från Helsingfors. Via vår webbtjänst kan du boka både hotell och hyra bil – dina alternativ är många!Gå till sidan: Seattle