Flyg till Innsbruck - Billiga flyg Stockholm-Innsbruck | Finnair | Finnair Finland

Flyg till
Innsbruck

Ekonomiklass
Enkel
Från
179 € *
Tur och retur
Från
388 € *
* Finnairs bästa pris för den här destinationen

Hitta och boka flyg

Flyg från
Flyg till
INN,
Passagerare
1 vuxen
Reseklass
Alla reseklasser
Utresa
Hemresa
Pris per vuxen från

EN SKIDORT MED DET LILLA EXTRA

Här hittar du majestätiska miljöer höljda i vit pudersnö, utmärkta skidspår och mängder av vinteraktiviteter för alla. Låt dig omslutas av pittoresk österrikisk alpin charm under en vintersemester till Innsbruck.

Innsbrucks massiva bergskedja gör staden till ett perfekt vinterresmål för alla åldrar. Den magnifika alpmiljön ger oändliga möjligheter till friluftsaktiviteter, från utförsåkning till isklättringlängdskidåkning och turåkning på skidor – för att bara nämna några. Det finns lämpliga backar för alla nivåer från nybörjare till avancerade skidåkare och friåkare som söker en riktig adrenalinkick. Njut av de världsberömda pisterna som sträcker sig över nästan 300 kilometer och åk Nordketten-linbanan till toppen för att se den fantastiska utsikten över Alperna.

I det sagolika renässansslottet Schloss Ambras finns en stor konstsamling och med hela uppsättningar rustningar. Den gotiska Hofkirche är värd ett besök för Maximilian I:s grav medan S:t Jakobskatedralen är ett välbevarat exempel på arkitektur från barocken. På Tiroler Landesmuseum kastar samlingarna ljus över Innsbrucks viktiga relation till bergsbyarna. Om du vill uppleva en typisk dag i en nutida österrikares liv kan du utforska gatorna i gamla stan, handla på Rathausgalerieneller njuta av en kvällspromenad längs Herzog-Friedrich-Strasse där du kan hitta utsökt och stärkande mat från bergen.

Du kan flyga till Innsbruck med Finnair och oneworld-alliansens omfattande resnätverk.

Flygplatsen ligger 4 km väster om Innsbruck. Besökare kan åka med en buss till stadens centrum varje kvart, och det finns taxi vid flygplatsen.

  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.


Gå till sidan: Innsbruck