Flyg till Antalya - Billiga flyg Stockholm-Antalya | Finnair Finland

Flyg till
Antalya

Ekonomiklass
Enkel
Från
117 € *
Tur och retur
Från
233 € *
* Finnairs bästa pris för den här destinationen

Din resa börjar här

Från
Till
AYT,
Passagerare
1 vuxen
Reseklass
Alla reseklasser
Utresa
Hemresa
Pris per vuxen från

Njut av en riktig solsemester på den turkiska rivieran

Antalya är en av hamnstäderna på den turkiska rivieran och ett perfekt semesterresmål för soldyrkare, historieintresserade och matälskare. Med så många vackra, vita stränder på bekvämt avstånd är det frestande att ägna hela semestern åt att sola. Men glöm inte att det även finns mängder av historiska sevärdheter och utmärkta restauranger att uppleva, liksom ett magnifikt bergslandskap väl värt att utforska.

Antalyas gamla stad, Kaleiçi, är inte bara centrum för stadens färgstarka nattliv, här finns även fascinerande historisk arkitektur i överflöd, bland annat från Romarriket. Det är lätt att fördriva tiden med att strosa längs de pittoreska, smala gatorna, och det finns gott om mysiga restauranger där du kan avnjuta det lokala kökets delikatesser. Besökare som söker den ultimata picknickupplevelsen rekommenderas bege sig till Düden-fallen, en mycket behaglig plats med en oförglömlig utsikt!

Staden är ett utmärkt shoppingresmål, och både traditionella basarer och moderna köpcentrum ger oändliga möjligheter att fynda.

Antalya Airport (AYT)

Flygplatsen ligger 13 km nordost om Antalyas centrum.

  • Finnair-flyg: terminal 2
  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång


Gå till sidan: Antalya