Flyg till Malta - Billiga flyg till Malta | Finnair Finland

Flyg till
Malta

Din resa börjar här

Tur och retur-pris per vuxen från

Historia och solsken på Maltas öar

Stränder. Historia. Lugna vikar. Nattliv. Oavsett om du planerar en kort resa för att lapa lite medelhavssol eller en rundresa fullspäckad av historia så har Malta allt.

En resa till Malta, med så mycket historia värd att utforska, bör innehålla besök på välkända sevärda platser som den gamla huvudstaden Mdina med sina skyddsmurar, Sankt Paulskatedralen och tusenåriga gator. I den moderna huvudstaden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, råder heller ingen brist på kulturella pärlor – staden är full av kyrkor, katedraler, museer och trädgårdar. Pittoreska restauranger och butiker kantar de smala, slingrande gatorna. Det är också väl värt att våga sig över från huvudön antingen till Gozo eller Comino – naturen i bergen och de turkosa kustlinjerna är rena fröjden för vandraren.

Du hittar en myriad av barer, nattklubbar och restauranger i de turistvänliga områdena Sliema och St. Julians. Även om du inte hittar mycket traditionell maltesisk kultur här kan du shoppa, äta och dricka under solen samtidigt som du aldrig är långt från stranden och det blå vattnet.

Malta International Airport (MLA)

Flygplatsen ligger 5 km söder om Valletta. Bussar, flygbussar och taxi finns på flygplatsen.

  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Gå till sidan: Malta