Flyg till Neapel - Billiga flyg till Neapel | Finnair Finland

Flyg till
Neapel

Finnairs bästa pris*
Enkel
115 €
Tur och retur
248 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Autentiska Italien

Upplev den äkta, kosmopolitiska stämningen i Neapel, en stor, myllrande italiensk stad som i stor utsträckning har lyckats undvika turistpåverkan.

Neapel är genomsyrat av historia, från bronsåldern till stadens tid som bosättning under och efter romarriket. Staden är full av torg, parker, kyrkor och till och med flera slott som Castel Nuovo eller det blockliknande Castel dell'Ovo. Stadens romerska rötter visas upp på Museo Archeologico Nazionale, som har världens största samling av romerska artefakter. Om du kliver in på Piazza Plebiscito kastas du tillbaka till antiken, medan du kan beundra statyer och arkitektur i kyrkan San Francesco di Paola. Bege dig till den historiska gamla stan och se lokalbefolkningen ägna sig åt vardagliga göromål, och strosa längs Spaccanapoli och stanna till på en pasticceria (konditori) och unna dig ett bakverk eller besök ett av de hundratals kaféerna och avnjut en cappuccino. Avsluta dagen med en äkta pizza som tillagats på ett traditionellt sätt på maträttens födelseort.

De olycksaliga bosättningarna Pompeii och Herculaneum är bara en timmes tågresa bort. Vesuvius går att vandra uppför från Pompeii under en dag. Toppen bjuder på en fantastisk utsikt över hela Neapel och dess omgivningar. De tre vackra öarna Ischia, Capri och Procida passar perfekt för dagsutflykter direkt från Neapel med en snabb färjetur. Den charmiga lilla staden Sorrento, strax söderut, är ett bra ställe att koppla av från Neapels energi och intensitet.

Du kan flyga till Neapel med Finnair och oneworld-alliansens omfattande resnätverk.

Naples International Airport (NAP)

Flygplatsen ligger 6 km nordost om Neapel. Besökarna kan åka buss direkt till stadskärnan, och det finns taxi med fasta priser på flygplatsen.

  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Gå till sidan: Neapel