Flygresor till Perth | Finnair Finland

Flyg till
Perth

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
1 046 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Naturrikedomar i väst

Perth är huvudort i Australiens största delstat och kallas ofta för världens mest isolerade huvudstad. Denna undangömda pärla håller snabbt på att utvecklas till ett populärt kulturresmål, mycket tack vare delstatens rika gruvindustri. I stadskärnan poppar det ständigt upp nya trendiga barer, caféer och butiker och med det nya området Elizabeth Quay får staden en levande flodstrand med kosmopolitisk känsla, något som tidigare bara påträffats i Perths större och mer välkända systerstäder österut. I utkanten av Perth ligger de trendiga förorterna Leederville och Subiaco, som bjuder på shopping med europeisk promenadkänsla.

Utanför centrum glimmar stadens naturrikedomar, stränderna som är bland de vackraste i hela landet. Från Mullaloo i norr till Cottesloe i söder erbjuder de turkost vatten och puderfin sand året om. King's Park, en av världens största stadsparker och delstatens populäraste turistmål, ligger högst uppe på en kulle med fantastisk utsikt över stadskärnan och Swan River, som trafikeras av färjor på väg till Fremantle, en charmig före detta fiskehamn som numera utgör ett viktigt kulturcentrum. Perths egen paradisö Rottnest ligger arton kilometer från kusten och här kan den som vill snorkla eller dyka i det klara vattnet, sola på vackra sandstränder eller upptäcka en mångfald av växter och djur, däribland quokka-pungdjuret. Vindistriktet Margaret River, Lancelin och Mandurah är perfekta resmål för äventyrliga besökare som vill göra en dagstur.

Om du vill besöka Perth och njuta av områdets naturliga skönhet kan du flyga med Finnair och oneworld-alliansens omfattande resnätverk.

Perth International Airport (PER)

Flygplatsen ligger 11 km nordost om stadens centrum. Resenärer kan ta sig in till centrum med flygbuss, buss eller taxi och hyrbilsföretag finns representerade i ankomsthallen.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.



Populära flygerbjudanden till Perth

HEL – PER
Helsingfors - Perth
Mån 10.2.2025 – Ons 5.3.2025
Från
1 046 €

De mest sökta erbjudandena till Perth

HEL – PER
Helsingfors - Perth
Mån 10.2.2025 – Ons 5.3.2025
Från
1 046 €
Boka nu
Gå till sidan: Perth