Boka flyg till Gran Canaria | Finnair Finland

Flyg till
Gran Canaria

Finnairs bästa pris*
Enkel
204 €
Tur och retur
401 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Själva sinnebilden av ett resmål

Gran Canaria är den tredje största av Kanarieöarna. Det är lätt att förstå varför ön är ett så populärt resmål med dess avspända atmosfär, fantastiska stränder och soliga klimat.

Namnet Gran Canaria tros ha sitt ursprung i det latinska ordet för hund, canis. Ön sägs en gång ha varit bebodd av ett stort antal vilda hundar. Gran Canaria tar sig många olika uttryck, så du hittar garanterat ett resmål som passar just dig. På ön finns små lugna fiskebyar och utmärkta golfbanor såväl som nattklubbarna, restaurangerna och storstadsshoppingen i Las Palmas. Vissa av Gran Canarias andra välkända sevärdheter är sanddynerna i Maspalomas vid öns sydliga udde och badhotellet Amadores – där vita sanddyner möter det azurblå havet. På Gran Canaria ligger även berömda Playa del Ingles med ett oändligt utbud av restauranger, barer och nattklubbar för alla smaker. Om du är ute efter den idylliska känslan av en sydeuropeisk by, med smala slingrande gator och en förtjusande hamn, ska du resa till Puerto de Mogan.

Med Finnairs direktflyg befinner du dig i solen, på golfbanan, på vandringsleden eller upptäcker kulturen på den här fascinerande ön på nolltid.

Gran Canaria flygplats (LPA)

Flygplatsen ligger 19 km söder om Las Palmas.

  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Gå till sidan: Gran Canaria