Boka flyg till Gran Canaria | Finnair Finland

Flyg till
Gran Canaria

Finnairs bästa pris*
Enkel
188 €
Tur och retur
387 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

En kontinent i miniatyr

Gran Canaria är ett fantastiskt semestermål tack vare det varma klimatet och den unika miljön. Huvudstaden Las Palmas är perfekt för shopping och kultur, medan de berömda stränderna ligger på öns södra del. Ta dig till Puerto Rico om du vill varva ner och njuta av lite sol. Är du ute efter lite mer action och älskar god mat är det livliga Playa del Inglés ett bra alternativ. I Maspalomas finns det säkra stränder för barnfamiljerna och Aqualand Maspalomas Vattenpark ligger i närheten. Gran Canaria har även flera golfbanor och goda möjligheter till cykling och vattensporter.

Nästan hälften av ön består av naturreservat och -parker. Palmitos Park är en stor botanisk trädgård med subtropisk växtlighet och hundratals djurarter, särskilt fåglar. Ett roligt sätt att se sanddynerna i söder är att åka på kamelsafari. Bergsregionen erbjuder många vandringsleder och sevärdheter såsom ravinen Guayadeque och den historiska byn Agüimes. Arkitekturmuseet El Museo Canario är ett utmärkt ställe att lära sig mer om områdets historia.

Direktflyg till Gran Canaria

Finnair har direktflyg som avgår dagligen från Helsingfors till Las Palmas under vintersäsongen 2024. Flygen trafikeras med flygplan med bred flygplanskropp, så du kan även resa bekvämt till Kanarieöarna i vår förnyade businessklass. Flygtiden är cirka 6,5 timmar, vilket går snabbt med vår prisbelönta underhållning ombord. Gran Canarias internationella flygplats ligger 19 kilometer söder om Las Palmas. Du kan ta dig till Las Palmas centrum från flygplatsen med buss eller taxi på cirka 20–30 minuter. Boka flyg till soliga Gran Canaria!

Gran Canaria flygplats (LPA)

Flygplatsen ligger 19 km söder om Las Palmas.

  • Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  • Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider på biljetten.Gå till sidan: Gran Canaria