Flyg till Dallas | Finnair Finland

Flyg till
Dallas

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
839 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Gör dig redo för Dallas, där det roliga börjar

Texas är känt för sin storlek och det gäller definitivt Dallas! Den moderna storstaden Dallas i Texas är en av de största städerna i hela USA med över 4,6 miljoner invånare. Dallas lever upp till sitt smeknamn, Big D, och ger dig fantastisk tillgång till nöjen och spännande shopping, restauranger och utomhusaktiviteter. 

De bästa sakerna att göra i Dallas 

Museumbesök 

Historia, konst, vetenskap – vad du än är intresserad av kan du gå på djupet i det på ett stort antal utmärkta museer i Dallas. Besök Sixth Floor Museum där du kan lära dig mer om John F. Kennedys liv och mord. Du kan se "X" på Elm Street som visar var presidenten träffades. Promenera runt i Dallas Arts District, centrum för kultur och konst i centrala Dallas, och besök det majestätiska Dallas Museum of Art. De imponerande utställningarna på Perot Museum of Nature and Science är perfekta för både barn och vuxna och får inte missas. 

Shopping och restauranger 

I Dallas finns fler köpcentrum per capita än i någon annan stad i landet, och staden är känd som ett riktigt shoppingparadis. Handla på populära köpcentrum som Highland Park Village, USA:s äldsta köpcentrum, eller Galleria Dallas. Med sina många restaurangalternativ från exklusiva restauranger till snabbmat är de också bra ställen för matälskare.  

Utforska Dallas närliggande stadsdelar och grannskap 

Det finns många olika stadsdelar och områden att utforska i Dallas. Besök Deep Ellum, den ultimata platsen för att njuta av nattlivet, för den livliga musikscenen och den fantastiska gatukonsten. Eller ta en kort 30-minuters-tur till Fort Worth, en av de legendariska cowboystäderna. 

Boka din resa till Dallas nu! Från och med februari 2022 flyger Finnair direkt till Dallas från Helsingfors året runt.

Dallas-Fort Worth International Airport (DFW)

Finnair flyger till huvudflygplatsen, Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), USA:s näst största flygplats.

Kom alltid ihåg att kontrollera ditt flygbolags terminal och incheckningstider. Gå till sidan: Dallas