Flyg till Zagreb, Kroatien | Finnair Finland

Flyg till
Zagreb

Din resa börjar här

Tur och retur-pris per vuxen från

Upplev det pulserande Zagreb med alla dina sinnen

Zagreb är Kroatiens inlandshuvudstad och det är sannerligen en oförglömlig stad som underhåller dig med en rik historia, fantastisk cafékultur och en livlig kulturscen.  
Det är en dröm för museiälskare med museer som sträcker sig från museer som visar antika kulturföremål till några av de mest udda museerna i världen. Museum of Broken Relationships utforskar förlorad kärlek från hela världen, och Museum of Illusions erbjuder en spännande visuell upplevelse för alla åldersgrupper. Ett måste för konstälskare är det nya museet för samtidskonst

Se till att promenera längs gatan Tkalciceva och upplev en av Europas mest lockande cafékulturer. Många kaféer och restauranger med levande musik breder ut sig på trottoarerna och bjuder in dig till en måltid i friska luften. För att få smaka färska lokala råvaror, vakna tidigt och bege dig till Dolac-marknaden där regionens bönder samlas på morgonen för att sälja grönsaker, mejeriprodukter, lokala viner och hantverk. Det är även känt som ”Zagrebs mage” och är ett bra ställe för att se det myllrande vardagslivet. 

Zagreb har en stark konstscen och du kan njuta av fascinerande gatukonst i hela staden. Det sägs att du till och med kan få en rundtur! 
Sist men inte minst får man inte glömma Zagrebs fascinerande stadsbild med en färgstark blandning av klassisk arkitektur och moderna byggnader.

Zagreb Franjo Tuđman Airport (ZAG)

Flygplatsen ligger 15 km sydost om stadens centrum.

  •   Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång.
  •   Incheckningen stänger 45 minuter före avgång.


Gå till sidan: Zagreb