Finnair-appen | Finnair Finland

Boka bekvämt dina resetillval i appen

Uppgradera din reseklass. Unna dig lite lyx på resan och ta del av de exklusiva förmånerna i businessklass. Använd dina Avios och/eller pengar för att betala.

Se hur mycket bagage som ingår i biljetten och lägg till extra. Om du behöver fler väskor kan du enkelt kontrollera tillåten mängd bagage och köpa till extra väskor eller specialbagage i appen.

Boka en valfri sittplats. Med bara några klick kan du boka den sittplats du vill ha på din flygresa. Det finns gott om sittplatser att välja mellan.

Köp en förbeställd måltid. Få en välsmakande flygresa genom att förbeställa en av våra goda måltider eller smörgåsar. Se urvalet för din flygresa i appen.

Känn dig trygg när du är på språng med Finnair-appen

Förändring är en del av vårt nordiska DNA. För oss innebär det att vi alltid jobbar med fokus på förbättring. Vi strävar efter att vara i framkant med att utveckla och införa nya digitala tjänster. Detta arbete resulterar i smidigare resor för dig, från bokning till landning. Du hanterar enkelt din resa i mobilen och reser smidigt, utan onödigt krångel.

Du hittar alltid de bästa priserna på våra Finnair-flyg, och det största utbudet av tillval, på vår webbplats finnair.se, samt i vår mobilapp. När du köper flygresor eller tilläggsprodukter direkt från Finnair kan du använda vår prisbelönta app för att klicka dig genom resan. Du checkar smidigt in online, får tillgång till dina mobilboardingkort och har alltid tillgång till uppdaterad information om flygresorna.

I vår app kan du nå ditt digitala Finnair Plus-kort och din medlemsinformation, snabbt och enkelt. Du har alltid det digitala Finnair Plus-kortet, dina Avios och nivåpoäng, nivåförmåner och uppgraderingsförmåner nära till hands.​

Gå till sidan: Finnair-appen