Hur kan jag uppgradera min bokning till businessklass eller Premium Economy? | Finnair Finland
Vanliga frågor

Hur kan jag uppgradera min bokning till businessklass eller Premium Economy?

Uppgraderingar till eller från Premium Economy

Du kan nu uppgradera från ekonomiklass till Premium Economy bekvämt online. Logga bara in på uppgraderingsverktyget med ditt efternamn och bokningsnummer och se tillgängliga alternativ för både Premium Economy och businessklass. 

Uppgraderingar från Premium Economy till businessklass är för närvarande endast tillgängliga via Finnairs kundtjänst. Det snabbaste sättet att nå vår kundtjänst är via vår chattbot Sisu. När du använder dina Avios eller uppgraderingsförmåner för att begära en uppgradering slipper du stå i kö. 

Uppgraderingar till businessklass

Du kan göra uppgraderingar från ekonomiklass till businessklass med hjälp av vår lättanvända uppgraderingstjänst på Finnair.com eller i Finnairs mobilapp. Om det finns tillgängliga platser kan du uppgradera bokningen till businessklass.  

Observera att uppgraderingar från Premium Economy till businessklass för närvarande endast kan göras via Finnairs kundtjänst

Om du vill betala uppgraderingen med bankkort, kontrollera tillgängliga uppgraderingsalternativ eller köpa en uppgradering ber vi dig kontakta vår kundtjänst via chattjänsten eller per telefon. 

Om du vill betala uppgraderingen med Avios eller uppgraderingsförmåner loggar du in som Finnair Plus-medlem och köper uppgraderingen på Finnair.com eller i Finnair-appen. 

Du kan även köpa Avios med pengar. Dina Avios kan sedan användas för att köpa uppgraderingen. 

Uppgraderingar av reseklass kan göras på Finnairs reguljärflyg (det finns ett AY-flygnummer på biljetten och flyget trafikeras av Finnair eller Norra). En biljett som inte är ändringsbar kan också uppgraderas. 

Kolla tillgängligheten för uppgradering

Gå till sidan: Hur kan jag uppgradera min bokning till businessklass eller Premium Economy?