Finnair affärsresor | Finnair Finland
Det är igen möjligt att logga in och boka biljetter med företagspriser. Ladda ner en quick guide och logga in för att boka. Ladda ner guiden

Finnair affärsresor

Välkommen till Finnair Corporate Programme och den förnyade sektionen för affärsresor på vår webbplats. Ni kan nu boka era Finnair-flyg med företagspriset efter att först loggat in. Ladda ner en snabbguide om hur man gör en bokning med företagspris här eller om ert företag ännu inte ännu är medlem i Finnair Corporate Programme, läs mer nedan och gå med nu för att få omedelbara förmåner för era affärsresor.

Vi har också nuligen ändrat layouten på den här sidan eftersom vi tekniskt sett har flyttat till en ny plattform bakom kulisserna. På grund av den här ändringen är tyvärr inte alla våra internettjänster redo att tas i bruk än – vi ber om ursäkt för att rapportering, företags- och resenärsprofiler ännu inte kan visas på vår webbplats. Alla tidigare användarnamn och lösenord fungerar även på den förnyade webbplatsen, och när ni loggar in kan ni boka rabatterade företagspriser direkt online.

Så här fungerar Finnair Corporate Programme

Genom att gå med i Finnair Corporate Programme får ditt företag direktrabatt på alla Finnairs långdistansflyg från det helt flexibla Flex-priset. Rabatten ges för alla bokningsklasser, i alla våra reseklasser: Business, Premium Economy och Economy.

Som medlem i Finnair Corporate Programme kan du också försäkra dig om att du alltid får dagens bästa biljettpris för Flex-, Classic- och Light-biljetter som erbjuds av valfri bokningskanal på både våra Europa- och inrikesflyg.

Finland

Som medlem i Finnairs företagsprogram har du rätt till 10 % rabatt på Flex-biljettpriserna på långdistansflyg i alla reseklasser. 

På flygningar till Japan och Nordamerika finns det några få undantag i de tillämpliga bokningsklasserna: 

  • För flygningar till Japan är rabatten 10 % i bokningsklasserna J, C, D, R, W, Y och B och 7 % i bokningsklasserna E, H, K och M. 
  • För flygningar till Nordamerika är rabatten 7 % i bokningsklasserna J, C, D, R, W, Y, B och H och 5 % i bokningsklasserna E, K och M. 

Rabatten ges från Flex-biljetttypen i alla bokningsklasser. Vid returresor måste resan börja och sluta i samma land. 

Information om programmet och medlemskapet finns i villkoren.

Här kan du kontrollera de rutter där Premium Economy är tillgängligt.

Förutom den rabatterade Flex-biljettypen på långdistansflygningar kan våra företagskunder naturligtvis också använda våra två andra biljettyper: Classic och Light. Dessa biljettyper är dock inte rabatterade. 

Både den rabatterade biljettypen Flex och biljettyperna med "dagens bästa pris" kallas som företagspris ("corporate fare”). Du kan boka biljetter på vår webbplats efter inloggningen eller om ni har gett oss er resebyrås uppgifter kan ni boka alla dessa priser hos er egen resebyrå. Ladda ner en snabbguide om hur man gör en bokning med ett företagspris på vår webbplats.

Observera att på rutter till/från Japan är företagspriset endast tillgänglig när långdistansflyget mellan Europa och Japan är ett Finnair-flyg med ett Finnair-flygnummer via Helsingfors. 

På rutten till/från Shanghai gäller företagspriset på flyg med Finnairs flygnummer som trafikeras av både Finnair och Juneyao Airlines.

En smart affärsreselösning

Finnair företagsprogram är utformat för företag i alla storlekar så att du kan boka resan direkt från vår webbplats eller från dina egna researrangörer och spara på resekostnaderna. Finnair är alltid det smarta valet för en affärsresenär med tillförlitlig punktlighet, smidig service ombord och utmärkta förbindelser för finländarna, för dem som reser till Finland och för dem som reser via Helsingfors mellan Europa och Asien och Nordamerika

Gå med nu

Redo att gå med i programmet?

Bli medlem i Finnair företagsprogrammet nu och få omedelbara rabatter, flexibla biljetter och många andra reseförmåner.

Gå med nu

Har du frågor?

Kolla in vanligafrågor om Finnair företagsprogram – där hittar du svar på de flesta frågor. 

Se frågor
Gå till sidan: Finnair affärsresor