Finnair affärsresor | Finnair Finland
Under en kort period kommer det inte gå att logga in och använda biljettpris för företag på långdistansflyg eftersom vi förbättrar bokningsprocessen. Vi ber om ursäkt för besväret.

Finnair affärsresor

Välkommen till det uppdaterade avsnittet om affärsresor på vår webbplats. Observera att från och med 7 oktober 2021 har vi infört ändringar i Finnair företagsprogram och effektiviserat rabatterbjudandet till 10 % från vår Flex-biljettyp – den biljettyp som ger dig, vår högt värderade företagsresenär, den bästa flexibiliteten. Våra andra biljettyper, Classic och Light, är naturligtvis alltid tillgängliga, men ingen företagsrabatt erbjuds för de biljettyperna. Läs mer nedan i avsnittet om rabatter.

Vi har också ändrat layouten på den här sidan eftersom vi tekniskt sett har flyttat till en ny plattform bakom kulisserna. På grund av den här ändringen är tyvärr inte alla våra internettjänster redo att tas i bruk än – vi ber om ursäkt för att rapportering, ditt företags- och dina resenärsprofiler ännu inte kan visas i den uppdaterade affärsresedelen på vår webbplats. Ditt tidigare användarnamn och lösenord fungerar även på den här nya webbplatsen, och när du loggar in kan du boka rabatterade företagspriser direkt på vår huvudsida.

En smart affärsreselösning

Finnair företagsprogram är utformat för företag i alla storlekar så att du kan boka resan direkt från vår webbplats eller från dina egna researrangörer och spara på resekostnaderna. Finnair är alltid det smarta valet för en affärsresenär med tillförlitlig punktlighet, smidig service ombord och utmärkta förbindelser för finländarna, för dem som reser till Finland och för dem som reser via Helsingfors mellan Europa och Asien och Nordamerika

Gå med nu

Så här fungerar Finnair företagsprogram

Genom att gå med i Finnair företagsprogram får ditt företag direktrabatt på alla Finnairs långdistansflyg från det helt flexibla Flex-priset. Rabatten ges för alla bokningsklasser, både i företagsklass och ekonomiklass. Som Finnair företagsprogramskund får du tillgång till "dagens bästa pris" på våra flygningar inom Europa och på våra inrikesflyg inom Finland. Du kan boka resan antingen direkt på Finnair.com eller hos din resebyrå.

Finland

Som medlem i Finnair företagsprogram har du rätt att:

  • 10 % rabatt i företagsklass på Finnairs flyg till Asien (förutom Japan)
  • 10 % rabatt i Premium-ekonomiklass på Finnairs flyg till Asien (förutom Japan)*
  • 10 % rabatt i ekonomiklass på Finnairs flyg till Asien (förutom Japan)*


Rabatt ges från biljettypen Flex i alla bokningsklasser.

Rabatterna på flyg till Nordamerika är 5 % i bokningsklass A, J, C, D, W, Y, B och H.

Returresor måste påbörjas och avslutas i samma land. Information om programmet och medlemskapet finns i villkoren.

* Premium-ekonomiklass införs på vissa rutter under 2022

Observera

Om ditt företag redan tidigare har varit medlem i Finnair företagsprogram har den här ändringen i programmet tillämpats på ditt företags medlemskap automatiskt och avtalet behöver inte sägas upp eller förnyas. Medlemskapet i Finnair företagsprogram förblir giltigt i enlighet med detta.

Jämfört med den tidigare rabattmodellen finns det nu bara en nivå med rabatter på långdistansflyg, men utan något krav på minsta kostnad eller några begränsningar för vilka bokningsklasser rabatterna gäller. Ditt företag kan få rabatt på alla bokningsklasser i biljettyperna FLEX och CLASSIC. Priser för enkelresor inom Europa kommer inte att rabatteras, men genom medlemskap i Finnair företagsprogram får ditt företag det bästa priset för dagen, oavsett var du bokar resan. Det betyder att ditt företag kan fortsätta att använda din egen researrangör och få samma låga biljettprisnivåer som vi har på vår egen Finnair.com-webbplats via din egen resebyrå.

Redo att gå med i programmet?

Bli medlem i Finnair företagsprogrammet nu och få omedelbara rabatter, flexibla biljetter och många andra reseförmåner.

Gå med nu

Kontakta Finnair företagsprogram

Vi hjälper dig gärna med alla frågor. Kontakta oss om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig att förbättra dina affärsresor.

Kontakta oss
Gå till sidan: Finnair affärsresor