Finnair affärsresor | Finnair Finland
Det är igen möjligt att logga in och boka biljetter med företagspriser. Ladda ner en quick guide och logga in för att boka.

Finnair affärsresor

Välkommen till Finnair Corporate Programme och avsnittet om affärsresor på vår webbplats. När du har loggat in kan du boka Finnair-flyg till ditt företagspris och få tillgång till vår nya onlineportal för Finnair Corporate Programme-tjänster.

Om ditt företag inte är medlem i Finnair Corporate Programme kan du läsa mer nedan och gå med nu för att få omedelbara förmåner för ditt affärsresande.

Så här fungerar Finnair företagsprogram

Genom att gå med i Finnair företagsprogram får ditt företag direktrabatt på alla Finnairs långdistansflyg från det helt flexibla Flex-biljettpriset. Rabatten gäller för alla bokningsklasser i samtliga av våra tre reseklasser: Businessklass, Premium Economy och ekonomiklass.

Fr.o.m. den 27 februari 2024 har företagskunder tillgång till den nya exklusiva biljettypen PrioFlex. Utöver alla förmåner med Flex-biljetterna ingår prioriterad incheckning, säkerhetskontroll och ombordstigning för bekväma resor från flygplatser med många besökare. I den nya biljettypen ingår även 1 liten väska, 1 kabinväska, 1–2 incheckade bagage beroende på reseklass och rutt, samt ett kostnadsfritt val av standard- och önskad sittplats. Med PrioFlex är det även möjligt att ändra resedatum och att få en återbetalning om resan måste avbokas. PrioFlex är tillgängligt för ekonomiklass på kortdistansflyg och Premium Economy och ekonomiklass på långdistansflyg*.

Som Finnair företagsprogram-kund garanteras du även dagens bästa pris, både på våra flyg inom Europa och på inrikesflyg för biljettyperna Flex, Classic och Light i valfri bokningskanal.

*Undantaget rutterna Atlantic Joint Business och Siberian Joint Business

Finland

Som medlem i Finnairs företagsprogram har du rätt till 10 % rabatt på Flex-biljettpriserna på långdistansflyg i alla reseklasser. 

På flygningar till Japan och Nordamerika finns det några få undantag i de tillämpliga bokningsklasserna: 

  • För flygningar till Japan är rabatten 10 % i bokningsklasserna C, D och R, 8 % i bokningsklasserna W, Y och B och 5 % i bokningsklasserna J, E, H, K och M.
  • För flygningar till Nordamerika är rabatten 7 % i bokningsklasserna J, C, D, R, W, Y, B och H och 5 % i bokningsklasserna E, K och M. 

Rabatten ges från Flex-biljetttypen i alla bokningsklasser. Vid returresor måste resan börja och sluta i samma land. 

Information om programmet och medlemskapet finns i villkoren.

Här kan du kontrollera de rutter där Premium Economy är tillgängligt.

Förutom den rabatterade Flex-biljettypen på långdistansflygningar kan våra företagskunder naturligtvis också använda våra två andra biljettyper: Classic och Light. Dessa biljettyper är dock inte rabatterade. 

Både den rabatterade biljettypen Flex och biljettyperna med "dagens bästa pris" kallas som företagspris ("corporate fare”). Du kan boka biljetter på vår webbplats efter inloggningen eller om ni har gett oss er resebyrås uppgifter kan ni boka alla dessa priser hos er egen resebyrå. Ladda ner en snabbguide om hur man gör en bokning med ett företagspris på vår webbplats.

Observera att på rutter till/från Japan är företagspriset endast tillgänglig när långdistansflyget mellan Europa och Japan är ett Finnair-flyg med ett Finnair-flygnummer via Helsingfors. 

På rutten till/från Shanghai gäller företagspriset på flyg med Finnairs flygnummer som trafikeras av både Finnair och Juneyao Airlines.

En smart affärsreselösning

Finnair företagsprogram är utformat för företag i alla storlekar så att du kan boka resan direkt från vår webbplats eller från dina egna researrangörer och spara på resekostnaderna. Finnair är alltid det smarta valet för en affärsresenär med tillförlitlig punktlighet, smidig service ombord och utmärkta förbindelser för finländarna, för dem som reser till Finland och för dem som reser via Helsingfors mellan Europa och Asien och Nordamerika

Gå med nu

Redo att gå med i programmet?

Bli medlem i Finnair företagsprogrammet nu och få omedelbara rabatter, flexibla biljetter och många andra reseförmåner.

Gå med nu

Har du frågor?

Kolla in vanligafrågor om Finnair företagsprogram – där hittar du svar på de flesta frågor. 

Se frågor
Gå till sidan: Finnair affärsresor