Vad erbjuder ni i businessklass på era flyg inom Europa? | Finnair Finland
Vanliga frågor

Vad erbjuder ni i businessklass på era flyg inom Europa?

I businessklass reser du med alla tänkbara bekvämligheter. I businessklass på flyg inom Europa serverar vi – beroende på rutt – en smörgås, en fräsch kall måltid med varmt bröd eller en trerättersmåltid, tillsammans med ett urval alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Menyn har betoning på mat från både Norden och våra resmål, och är utformad med enkelhet och hållbarhet i åtanke. Av hållbarhetsskäl tillhandahåller vi endast en meny ombord. Har ni specialkost? Vänligen förbeställ önskad måltid. 

  • På korta regionala flyg med cirka 1 timmes flygtid, serverar vi en smörgås tillsammans med ett urval alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inklusive te och kaffe. 
    • Destinationer: Stockholm Arlanda och Bromma, S:t Petersburg, Riga, Visby, Vilnius
  • På flygningar med 1–3 timmars flygtid, serverar vi en fräsch kall måltid och ett sortiment varma bröd tillsammans med ett urval alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inklusive en flaska vatten, te och kaffe. 
    • Destinationer: Billund, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, Krakow, Moskva, Warszawa, Innsbruck, Salzburg, Budapest, Prag, Ljubljana, Wien, Amsterdam, Bryssel, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Neapel, Nice, Pisa, Dubrovnik, Split 
  • På längre flygningar över 3 timmar, serverar vi en varm trerättersmåltid med välkomstdrink och bröd. Vi erbjuder ett urval alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inkluderande en flaska vatten, te och kaffe. 
    • Destinationer: London, Manchester, Edinburgh, Dublin, Milano, Genève, Zürich, Paris, Rom, Malaga, Barcelona, Madrid, Lissabon, Tel Aviv 
Gå till sidan: Vad erbjuder ni i businessklass på era flyg inom Europa?