Kan jag som medlem i Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver ta med mig en incheckad väska gratis när jag reser med en Light-biljett? | Finnair Finland
Vanliga frågor

Kan jag som medlem i Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver ta med mig en incheckad väska gratis när jag reser med en Light-biljett?

Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- och Gold-medlemmar samt one world-medlemmar med Emerald eller Sapphire kan alltid ta med sig minst en incheckad väska (maxvikt 23 kg). 

Dessutom får Finnair Plus Platinum Lumo-medlemmar och Platinum–medlemmar ta med en uppsättning golf-, skid- eller dykutrustning (maxvikt 23 kg) på flyg som trafikeras eller marknadsförs av Finnair.

Från och med 1 juni 2023 kan Finnair Plus Silver-medlemmar köpa en extra incheckad väska med 50 % rabatt. Om du har bokat ditt flyg före den 1 juni 2023 och är Silver-medlem vid tidpunkten för resan får du fortfarande ta med en extra väska utan extra kostnad. 

Gå till sidan: Kan jag som medlem i Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver ta med mig en incheckad väska gratis när jag reser med en Light-biljett?