Finnair Economys uppgradering skapar nya upplevelser i varje säte | Finnair Finland
Blue Wings-berättelser

Finnair Economys uppgradering skapar nya upplevelser i varje säte

Kliv ombord på vår uppfräschade långdistansflotta där du hittar en helt ny Economy Class-hytt med en luftig nordisk design.

På vår A330-flotta finns helt nya säten och förbättrad underhållning ombord. Samtidigt får våra Airbus A350-flygplan nya stolsöverdrag och en hel designuppfräschning. Det finns också en uppdaterad meny som kommer att göra Finnairs flygningar till Asien eller USA till en oförglömlig upplevelse.

– Våra kunder kommer att se en betydande förändring när det gäller ergonomi och komfort på våra A330-uppgradering. Men även några extra lagringsfunktioner. Det kändes rätt att göra om Economy Class. Inte bara för att vi gjorde det med resten av flygplanen, säger David Kondo, Senior Manager, Customer Experience and Design Strategy, på Finnair.

Med sina 18 tum är Finnairs Economy Class-säten de bredaste i sin kategori. Men det är inte bara det extra utrymmet som bidrar med komfort under din resa. Genom memory-skumkuddar, en funktion som ofta bara finns i premium- och businessklass, kommer du känna dig bekväm från det ögonblick du sätter dig.

– Memory-skum blir allt mer vanligt i flygplansinredningar och sittkuddar. Det hjälper till med hållning och ergonomiskt stöd, säger Kondo.

När du har gjort dig bekväm i sätet kommer det utmärkta nya underhållningssystemet att se till att timmarna flyger iväg. Med en ny 12-tumsskärm och de allra senaste filmerna och TV-programmen finns det ingen chans att du kommer att bli uttråkad mellan start och landning.

– Underhållning är detsamma i Economy Class som i Premium Economy och Business Class, säger Kondo.

Du kommer att märka ett nytt, mörkare utseende på IFE:s användargränssnitt. Det är designat för att vara snällare för ögat när du flyger på natten. Med USB-C-anslutning har du också möjlighet att ladda din smartphone eller surfplatta samtidigt som du njuter av underhållningen.

Precis som i våra helt nya Premium Economy- och Business Class-kabiner har menyn uppdaterats på Finnairs långdistansflotta. Om du reser i Economy Class kommer du att njuta av en trerätters middag och en lätt måltid före landning.

Hållbarhet är fortfarande en hörnsten i allt som görs på Finnair. Det betyder att vi strävar efter att använda de mest hållbara produkterna i våra måltider. Men även att minska avfallet ombord och minska vikten genom att använda lätta, hållbara material.

Finnairs uppfräschade Economy Class-kabin kommer att rulla ut över hela vår A330 och A350 långdistansflotta under 2022 och 2023. Boka nu för att prova själv.


Gå till sidan: Finnair Economys uppgradering skapar nya upplevelser i varje säte