Saknade poäng för flygresor och tjänster | Finnair Finland

Saknade poäng för flygresor och tjänster

Glömde du att lägga till dina Finnair Plus-medlemsuppgifter i flygbokningen före flygresan eller visa upp ditt medlemskort när du använde en tjänst hos en Finnair Plus-partner? Vi har goda nyheter: du kan begära Finnair Plus-poäng för de flygresorna och tjänsterna i upp till sex månader efteråt.

Begär poäng för flygresor

Du kan använda formuläret Begär saknade poäng för att lägga till poäng retroaktivt för Finnair-flyg (flygkoden AY) och reguljärflyg med våra samarbetande flygbolag om du var Finnair Plus-medlem vid resetillfället.

  • Gör din begäran mellan två veckor och sex månader efter flygresan.
  • Poäng för Finnair-flygningar visas i transaktionshistoriken inom 24 timmar om du är inloggad på ditt Finnair Plus-konto när du fyller i formuläret. Om du inte loggar in kan det ta 1–2 veckor innan poängen registreras på ditt konto.
  • Poängen med samarbetande flygbolag läggs till på ditt konto inom 2–4 veckor.
  • Du kan endast samla poäng till ett bonusprogram åt gången.
  • Poäng kan inte tilldelas för biljetter för barn under två år.
  • Observera att vi inte kan ta emot förfrågningar om saknade poäng via våra kundtjänstkanaler (telefon/e-post/chatt). Använd formuläret för begäran om saknade poäng.
Begär saknade poäng

Begär poäng för tjänster från samarbetspartner

Du kan begära saknade poäng för tjänster som du har köpt från Finnair Plus-partner, t.ex. hotell och biluthyrningsföretag, i upp till sex månader efteråt.

Hotell

Du kan begära poäng för hotellbokningar mellan tre veckor och sex månader efter vistelsen. 

Observera att du inte kan samla poäng för specialerbjudanden eller bokningar som görs via en tredjepartstjänst (t.ex. Hotels.com och Expedia). Endast bokningar som görs via hotellets egen webbplats, bokningstjänst eller direkt på hotellet till ordinarie pris berättigar till bonuspoäng. Alla pristyper berättigar inte till poäng.

Scandic Hotels

Du kan begära saknade poäng för hotellvistelser på Scandic Hotels via Scandics egna formulär för saknade poäng.

Andra partnerhotell

För alla andra hotell använder du formuläret Begär saknade poäng. Kom ihåg att lägga till en kopia av kvittot i begäran.

Biluthyrningsföretag

Du kan begära saknade poäng när du hyr bil retroaktivt via biluthyrningsföretagens egna onlinetjänster.

Observera att poäng kanske inte ges för utvalda specialerbjudanden.

Begär poäng hos Avis

Begär poäng hos Europcar

Begär poäng hos Hertz

Begär poäng hos Sixt

Övriga tjänster

Du kan använda formuläret Begär saknade poäng för att be om att lägga till poäng retroaktivt för andra Finnair Plus-partnertjänster.

Undantag: Om du använder ett Finnair Plus-kreditkort och poängen inte har registrerats på ditt konto ber vi dig kontakta den utfärdande banken direkt.

Begär saknade poäng
Gå till sidan: Saknade poäng för flygresor och tjänster