Add a touch of luxury to your travel experience | Finnair Finland
Blue Wings-berättelser

Varför inte unna dig lite lyx på din Finnair-reseupplevelse

Om du är som de flesta människor kanske semesterresan är årets höjdpunkt. Vi har samlat ihop fem tips så att du kan njuta av semestern fullt ut.

Med våra tillval för resan förhöjer du reseupplevelsen och anpassar resan efter dig. Det enklaste sättet att skräddarsy resan är med Finnairs mobilapp.

Ta din resa till nästa nivå i företagsklass

I vår företagsklass tar du resan till nästa nivå med maximal komfort, utrymme och avskildhet, utsökta måltider med matchande drycker och service i toppklass. Genom att välja en Business Flex-biljett får du också full flexibilitet för bokningsändringar.

Om du inte köpte en företagsklassbiljett behöver du inte oroa dig. Du kan uppgradera till företagsklass och uppleva dess fördelar ombord.

Börja resan med stil i loungen

När du vill ha lite lugn och ro och resa utan krångel kan ett besök i våra lounger på Helsingfors-Vanda flygplats kanske vara något för dig. De ger dig den perfekta platsen att börja resan med stil. I våra lounger visas nordisk design, vilket skapar en känsla av lugn före flygresan. Pröva på de utsökta nordiska smakerna, ta en drink i baren eller en kopp kaffe och luta dig tillbaka och koppla av!

Om du inte är berättigad till fri entré kan du köpa tillträde som tillval för resan. Det är tillgängligt För Finnair Lounge på Schengen-sidan av Helsingfors-Vanda flygplats under tider med låg belastning och för Finnair Business Lounge i området för länder utanför Schengen under loungens öppettider.

Gör resan extra bekväm genom att välja sittplats

De flesta av oss har en favoritplats i flygplanet. Vid fönstret sitter du i lugn och ro och beundrar utsikten, och med sittplats vid gången är det snabbt och enkelt att gå av flygplanet. Annars kanske lite extra benutrymme skulle göra resan bekvämare så att till exempel en sittplats på första raden är något för dig. Lägg till lite extra värde till resan genom att välja din favoritplats bland våra sittplatser.

Skäm bort smaklökarna med en förbeställd måltid

Hur låter det med en frukost uppe i luften eller ett glas vin tillsammans med en utsökt måltid i nordisk stil? Du kan förvandla ditt flyg inom Europa till en gourmetupplevelse genom att förbeställa en utsökt Nordic Kitchen-måltid för flygresan.

Du kan också beställa lättare tilltugg och drycker från Nordic Kitchen-menyn ombord. Det är bra att veta att vi inte säljer färska produkter som smörgåsar ombord för att minska matavfallet.

Om du har fri tid över efter mat och dryck kan du luta dig tillbaka och njuta av underhållningen ombord, som att surfa på internet eller någon av de många digitala tidskrifter och dagstidningar som finns tillgängliga via Nordic Sky-portalen. Tiden kommer att flyga!

Njut av Finnair Plus förmåner

Visste du att det finns många fördelar med att gå med i Finnair Plus-programmet? Du kan dra nytta av specialerbjudanden och flygerbjudanden från det ögonblick du går med, och du kan börja samla poäng mot en rad bonusar både hemma och utomlands.

Vad sägs om att njuta av ett av de högkvalitativa Finnair Plus-partnerhotellen runt om i världen – samtidigt som du kan använda och samla Finnair Plus-poäng.


Gå till sidan: Varför inte unna dig lite lyx på din Finnair-reseupplevelse