Gemensamt affärssamarbete med Juneyao Air | Finnair Finland

Res med vår rutt Helsingfors–Shanghai

Avreseort Helsingfors

Vilka är dina förmåner som kund?


✓ Bättre förbindelser mellan Europa och Kina 

Affärsresa från London till Shanghai? Semesterresa från Shanghai till Rovaniemi? Titta igenom våra destinationer och boka flyg med både match och mixning i en och samma bokning. Vår optimerade tidtabell och smidiga transfer via Helsingfors förkortar din totala restid. Det betyder också att du flyger på ett hållbart sätt eftersom den kortare resan leder till mindre CO2. 

✓ Fantastiska priser och erbjudanden

Utöver mer flexibla alternativ för ruttdragning via vårt bredare nätverk får du attraktiva priser och erbjudanden på rutter som trafikeras av båda flygbolagen. 

✓ Integrerade tjänster under hela resan

En resa blir smidigare eftersom Juneyao Airs flyg kommer att kunna bokas på Finnair.com från och med den 23 juni 2021. Finnairs kundtjänst står alltid till din tjänst om du har ett anslutningsflyg med Juneyao Air och behöver hjälp med – via internet, via callcenter och på flygplatsen.  

✓ Förbättrad gemensam poängintjäning

Som Finnair Plus-medlem får du bonuspoäng med en avsevärt förbättrad intjänandegrad när du flyger med Juneyao Air. Det innebär att du får fler poäng på Juneyao flygningar än innan vi gick med i det gemensamma affärssamarbetet.

Frågor&om samarbetet

Vårt samarbete med Juneyao Air är ett viktigt steg framåt för vårt åtagande att tillhandahålla smidiga förbindelser mellan Asien och Europa. Tillsammans med Juneyao Airs nätverk i Kina och vårt i Europa kommer vi att erbjuda dig fler möjligheter att utforska fler destinationer. 

Från och med dag 1 i det gemensamma affärssamarbetet kan Finnair Plus-medlemmar dra nytta av en avsevärt förbättrad bonuspoänginsamlingskvot när de flyger med Juneyao Air. Det innebär att medlemmar får fler poäng på flygresor med Juneyao än innan vi gick med i det gemensamma affärssamarbetet. Du hittar mer detaljerad information här.

Flyg som trafikeras av Juneyao kommer att vara tillgängliga för bokning på Finnair.com från 23 juni 2021. Codeshare-flyg kommer att starta från och med den 1 juli.

Affärssamarbetet fokuserar på rutten Helsingfors–Shanghai men även på förbindelserna mellan Helsingfors och Europa, liksom Shanghai och fastlands Kina. Finnairs kunder kommer att ha tillgång till 57 destinationer i Kina, medan Juneyaos kunder kommer att dra nytta av förbättrad anslutning till 65 städer i Europa. 

Gå till sidan: Affärssamarbete med Juneyao Air