Finns det någon förmån med att boka som kund i Finnair företagsprogram jämfört med att boka utan att logga in? | Finnair Finland
Vanliga frågor

Finns det någon förmån med att boka som kund i Finnair företagsprogram jämfört med att boka utan att logga in?

När du loggar in med ditt användarnamn och lösenord tillämpar vi automatiskt rabatten på 10 % för biljettypen Flex på våra långdistansflyg*. Biljettypen Flex är vår mest flexibla biljettyp. Den tillåter ändringar och avbokningar, och är det perfekta valet för affärsresor. Våra andra biljettyper, Classic och Light, är naturligtvis också alltid tillgängliga efter inloggning, men ingen rabatt erbjuds för de biljettyperna. 

Dina köp registreras också automatiskt på ditt företagskundnummer om du loggar in först. Här kan du hämta en snabbguide om bokningar till företagspriser på internet

Du kan även köpa alla dina Finnair-biljetter via din resebyrå. Kom bara ihåg att ge oss researrangörens uppgifter när du går med eller skicka uppgifterna till oss via kontaktformuläret. Förmånerna är desamma när du bokar via en researrangör: 10 % rabatt på biljettypen Flex på våra långdistansflyg* och tillgång till biljettyperna Classic och Light.  

* rabatterna på flyg till och från Nordamerika och Japan kan variera. Kontrollera rabatten i programinformationen högst upp på sidan. 

Gå till sidan: Finns det någon förmån med att boka som kund i Finnair företagsprogram jämfört med att boka utan att logga in?