Finnair-flyg | Flyg till finska Lappland | Finnair Finland

Finska Lappland

Boka dina flexibla flygbiljetter till Finnairs bästa biljettpriser. Vi följer noga händelseutvecklingen kring coronaviruset och vi vidtar alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för din bekvämlighet och ditt välbefinnande på våra flyg. 


Flyg tur och retur från Helsingfors

Filtrerade destinationer

5 resultat med aktuella filter

Ivalo

Finland
Från

Kittilä

Finland
Från

Kuusamo

Finland
Från
Rovaniemi_Winter

Rovaniemi

Finland
Från

Uleåborg

Finland
Från
Prisinformationen har uppdaterats

Låt dig trollbindas av magiska Lappland

Mytiska Lappland ligger i Finlands nordligaste och mest orörda del och kommer så nära ett äkta vinterparadis som det bara går. Är du ute efter en verkligt unik och magisk plats kan du sluta söka nu – finska Lappland är destinationen för dig.

Även om Lappland oftast besöks på vintern lockar landskapet med vacker natur och vildmark under hela året. Du kan njuta av ren luft och den nordiska naturen när du vandrar längs några av de bästa lederna i Finlands nationalparker, eller plockar blåbär och hjortron. Du kan också satsa på att se det fantastiska norrskenet. Lappland ligger mitt i den så kallade norrskenszonen, så chanserna att lyckas är mycket goda.

Under vintern kan du ge dig ut i backarna på skidanläggningarna, som är de största och mest mångsidiga i Finland. Alla vintersportentusiaster kan hitta passande terräng i Lappland, men du kanske vill titta extra på Levi, Ruka, Ylläs och Pyhä-Luosto som är de mest populära. Att träffa jultomten på hans livliga kontor i Rovaniemi är förstås ett måste under besöket i Lappland. Och en slädtur med renar eller hundar kan bli pricken över i på ditt vinteräventyr.

I finska Lappland har du även möjlighet till unika boendeupplevelser, som att tillbringa en natt under stjärnorna i en glasigloo eller mysa i ett romantiskt timmerhus med bastu. Du kanske redan kan känna den finska bastuns mjuka värme som får kropp och sinne att slappna av efter en aktiv dag utomhus? Det kan vi!

Oavsett om det är under den snörika vintern, den färggranna hösten eller den ljusa sommaren kommer finska Lappland att välkomna dig med sin vackra natur och sina varmhjärtade människor.

Finnair har flera flygrutter till Lappland. Ta dig enkelt till Ivalo, Kittilä, Kuusamo, Uleåborg eller Rovaniemi med oss och gör dig redo för en unik upplevelse!

Gå till sidan: Finska Lappland