Flyg till Dubai | Finnair Finland

Flyg till
Dubai

Finnairs bästa pris*
Tur och retur
372 €
* För avgångar från Helsingfors

Din resa börjar här

Tur och retur-pris per vuxen från

Få en känsla av lyx i exotiska Dubai

Lyxiga Dubai fortsätter att växa och utvecklas i en häpnadsväckande takt. Staden är mest känd för sina otroliga skyskrapor, det mest kända, 7-stjärniga lyxhotellet Burj Al-Arab, som ligger på sin egen konstgjorda ö. De häpnadsväckande arkitektoniska bedrifterna visas i hela staden – inklusive den berömda Burj Khalifa och det nyligen öppnade, världens högsta observationshjul Ain Dubai

Dubai bjuder in dig att njuta av de vackra strand hotellen och strandpromenaderna där du kan se det glittrande stadsljuset som reflekteras i Dubai Marina.  

Gamla stan erbjuder något för historieälskare och är en uppfriskande omväxling från blanka glasskyskrapor. Här kan du promenera längs de smala kullerstensgatorna i lugn och ro och lära dig mer om stadens historia med en lokal guide. 

De omgivande öknarna har oklanderliga golfbanor och staden har flera temaparker som erbjuder en unik blandning av österländsk och västerländsk kultur: från Bollywood Park till Legoland Dubai finns det något för alla att upptäcka.  

Huvudstaden, Abu Dhabi, ligger bara 1 timme och 30 minuters bilresa bort, om du vill göra en dagsutflykt och besöka Abu Dhabi Louvre, Sheikh Zayed Grand Mosqueeller några av de vackra vita sandstränderna, som Soul Beach

Dubai har förtjänat sitt rykte som shopparens dröm, över 70 köpcentrum är spridda över hela staden, och alla är fyllda med de mest prestigefyllda lyxmärkena, såväl som mer prisvärda val. Om du letar efter ett alternativ till de västerländska shoppingparadisen kan du prova de traditionella souk-marknaderna, där du hittar allt från sidenmattor till kryddor och guldsmycken. 

I den här påkostade staden är det lätt att glömma vardagen och bara suga i sig storslagenheten.

Dubai International Airport (DXB)

Flygplatsen ligger 4 km sydost om Dubai.

  • Finnair-flyg: terminal 1
  • Incheckningen öppnar 3 timmar före avgång
  • Incheckningen stänger 1 timme före avgång


Gå till sidan: Dubai