Taipei – matka maukkaaseen metropoliin

Taiwan

Yhteistyössä Mondo

Seesteisiä temppeleitä, räiskyvää nuorisomuotia ja tuliperäisiä kansallispuistoja – Taiwan on yksi Aasian kiinnostavimmista matkakohteista. Pääkaupunki Taipein valtavasta koosta saa kuvan nousemalla yli 500 metriä korkean Taipei 101 -tornin näköalatasanteelle. Taipein upea maamerkki näyttää jättimäiseltä, kaupungin ylle kohoavalta bambunvarrelta. Hienot maisemat avautuvat myös Maokongin kukkulalta, jonne ajellaan lasipohjaisen gondolihissin kyydissä. Kukkulalla voi vierailla temppeleissä ja teehuoneissa.


National Palace Museumista löytyy maailman suurin kokoelma kiinalaista taidetta: kalligrafiaa, veistoksia ja keramiikkaa. Nuorisokulttuurin keskus on Ximendingin kaupunginosa, jonka katunäkymiä on verrattu Tokion legendaariseen Harajukuun.


Parhaiten Taipei tunnetaan herkullisesta ruuastaan: taiwanilaisesta keittiöstä on tullut Aasian uusi ruokatrendi. Taiwanilaisia herkkuja – osterimunakkaita, hartaasti haudutettuja nuudelikeittoja ja erikoista uppopaistettua ”hajutofua” – voi maistella niin tyylikkäissä ravintoloissa kuin edullisesti iltamarkkinoiden katukeittiöissäkin.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.