Finnair Holidays -matkablogi

Malediivit

Kirjoittanut

Sara Vanninen

Julkaistu

19.1.2018

Varaa nyt

Aamiainen omalla laiturilla, torkut vesiriippukeinussa ja snorklausta vaarattomien haiden keskellä.

Tähän trooppiseen saarivaltioon saapuessasi, et voi uskoa silmiäsi. Vesi ei ole koskaan ollut näin läpikuultavan turkoosia, eikä hiekka näin valkoista tai pehmeää. Aivan kuin jauhovuorella kävelisi!

Vedenalainen maailma ja vesiaktiviteetit ovat Malediivien valttikortteja. Snorklaus- ja sukellusreissuilla vastaan tulee mitä erikoisempia meren asukkeja. Surffaamassa laudalle saattaa eksyä kilpikonna!

Vedenpäälle rakennetusta villasta pääsee suoraan rappusia pitkin vilvoittelemaan ja riippukeinuja löytyy merestäkin. Pimeän laskeuduttua laiturin reunalta voi seurata kuinka rauskut ja hait uiskentelevat valaistussa rantavedessä. Ja tähtitaivas, se se vasta näky onkin.

Matkustaminen saarivaltioon käy yllättävän kivuttomasti yhdellä vaihdolla. JA mikä parasta, aikaero Suomeen on ainoastaan kaksi tuntia!

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.