Teneriffa – lomalle Kanarian kauneimpiin maisemiin

Espanja

Yhteistyössä Mondo

Näköalatasanteelle astuessa on pakko haukkoa henkeä. Vuoriston ohuen ilman lisäksi syynä on ympärillä avautuva maisema: jähmettyneitä laavavirtoja, loputonta louhikkoa ja karunkauniita kukkuloita. Ympärivuotisen rantalomailun lisäksi Teneriffa tarjoaa mahdollisuudet vaellusmatkailuun henkeäsalpaavan maiseman keskellä.


Teneriffan huiminta maisemaa hallitsee Kanarian – ja koko Espanjan korkein vuori Teide, jonka huippu kohoaa 3718 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sen laella seistessä on helppo kuvitella olevansa Teneriffan sijaan vieraalla planeetalla.


Teneriffa on Kanariansaarista suurin, joten tekemistä riittää. Rantalomailija löytää rannikolta toinen toistaan hienommat hiekkarannat ja villit vesipuistot, kun taas luontomatkailijan upeimmat elämykset löytyvät Teneriffan sisämaasta. Sää Teneriffalla on lämmin ympäri vuoden.


Hyviä polkuja vaeltamiseen ja maastopyöräilyyn löytyy ympäri saarta. Teide-tulivuoren karujen maisemien lisäksi päivän voi viettää patikkaretkellä Bosque de la Esperanzan kanarianmäntymetsässä. Vielä vehreämpää luontoa löytyy lyhyen lauttamatkan päästä, Teneriffan naapurisaarelta La Gomeralta. 

Katso kaikki tarjoukset
  • Makujen maailma
  • Luonnonystäville
  • Luksuslomailua
  • Aktiiviloma
  • Boutique
  • Kahdestaan
  • Kannattaa kokea
  • Kaupunkielämää
  • Kohti seikkailuja
  • Jotain erityistä

Hyvä tietää kohteesta Tenerife

Syö

Pienen kalastajakylän La Caleta -ravintolan terassipöydän äärestä on avoin näkymä kimaltelevalle Atlantille. Illallisen kohokohta on, kun aurinko laskee mereen. Tarjolla on pyyntituoreita äyriäisiä ja kalaa kohtuuhintaan. Pääruuat maksavat kympistä kahteen kymppiin.

Koe

Himokuntoilijat polkevat Teidelle pyörällä. Menomatkalla saat varautua kovaan nousuun. Pidä huolta, että jarrupalat kestävät paluumatkan. Reitti kulkee serpentiinitietä pitkin, ja maisemat vaihtelevat viinitiloista mäntymetsiin. Viimeiset metrit Teiden huipulle pääsee kaapelihissillä, jos tuuliolosuhteet suovat. Patikoi ja nauti, vaikkei hissi olisikaan auki. Ota eväät mukaan!

Shoppaile

Jos pilvinen päivä yllättää viileydellään, apu on lähellä. United Colors of Benettonin outlet-myymälä sijaitsee Playa de las Americasin rantakadulla. Myymälästä kannattaa penkoa Benettonin perusneuleita aikuisille. Miesten merinovillainen villapaita maksaa noin kymmenen euroa.

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.