Phuket – matka Thaimaan monipuolisimpaan lomakohteeseen

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Mitä tahansa Thaimaan-lomaltasi haluatkin, se löytyy Phuketista. Phuketin hiekkarannat ovat pitkät ja leveät. Päiväretkellä pääsee Thaimaan parhaille sukellus- ja snorklauskohteille. Phuketin golfkentät ovat huippuluokkaa.

 

Lapset viihtyvät vesipuistossa ja hotellien ihanissa uima-altaissa. Phuketin ravintolat saavat veden kielelle, ja ostoskeskukset nostavat hymyn vaativankin shoppailijan huulille. Yöelämä on vilkasta. Thaimaalaista kulttuuria löytyy komeista temppeleistä ja Phuket Townin kauniista Vanhastakaupungista.

 

Phuket on Thaimaan suurin ja suosituin saari, mutta Phuketissa on myös autiorantoja. Jos et usko, suuntaa 10 kilometriä pitkälle Mai Khao Beachille, jolla on vain muutama hotelli. Loputtoman pitkällä hiekkarannalla Phuket näyttää rauhalliset kasvonsa.

Katso kaikki tarjoukset
  • Makujen maailma
  • Luksuslomailua
  • Yksin matkassa
  • Kaukana arjesta
  • Keho & mieli
  • Auringonpalvojille
  • Paikalliseen tapaan
  • Aktiiviloma
  • Pikainen irtiotto
  • Koko perheelle

Hyvä tietää kohteesta Phuket

Syö

Natural Resort -ravintola näyttää aasialaiselta mummolalta. Kasvien peittämä ravintola on koristeltu tunnelmallisella, vanhalla tilpehöörillä. Tiikeripatsaat kurkistelevat kuin sademetsän kätköistä, ja vanhan television sisällä on akvaario. Ruoka on erinomaisesta ja edullista. 

Koe

Harva tietää, että Phuketista löytyy upeiden rantojen lisäksi Thaimaan parhaiten säilynyt vanhakaupunki. Phuket Townin keskustassa on korttelikaupalla sata vuotta vanhoja, koristeellisia kiinalaisia kauppiastaloja. Tunnelmallisia katuja käyskentelyyn ovat Dibuk Road, Soi Rommanee, Krabi Road, Thalang Road ja Phang-Nga Road.

Shoppaile

Jos haluaa teettää lomallaan mittatilauspuvun, luotettava paikka on Jaspal Tailors. Yli 20 vuoden ajan palvelleelta vaatturilta onnistuvat niin miesten puvut kuin naisten juhlavaatteet. Onpa räätälillä teetetty erikoisempiakin tilauksia, kuten esimerkiksi taikurin asu salataskuineen. 

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.