Kioto – matka Japanin kulttuuriin

Japani

Yhteistyössä Mondo

Lampeen heijastuu peilikuvana kultaisena kimaltava Kinkaku-ji-paviljonki. Tuhannet oranssit torii-portit johtavat vuorella sijaitsevalle pyhätölle. Geisha kipittää Gionin vanhoilla kaduilla. Ryōan-jin kivipuutarha on täyttä zeniä. Kioto on täynnä toinen toistaan kauniimpia näkymiä ja nähtävyyksiä.


Kioto toimi tuhannen vuoden ajan Japanin pääkaupunkina, ja se on todellinen japanilaisen kulttuurin runsaudensarvi. Kioton kaikkia nähtävyyksiä ei edes kannata yrittää kokea yhdellä Kioton-matkalla. Valitse muutama tunnettu ja tuntemattomampi nähtävyys, jotta ehdit nauttia kiireettömästi myös kaupungin ihanasta tunnelmasta. Kiotosta löytyy menneiden aikojen hurmaava Japani.


Matkakohteena Kioto on monipuolinen. Kioto on täynnä perinteitä, mutta se on myös moderni suurkaupunki, jossa voi shoppailla ja herkutella. Kiotoon on helppo matkustaa Osakan kautta.

Katso kaikki tarjoukset
  • Omaa rauhaa
  • Taide & kulttuuri
  • Kaupunkielämää
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.