Delhi – matka suurmogulien kaupunkiin

Intia

Yhteistyössä Mondo

Punaisen linnoituksen jykevät muurit kohoavat edessä. Niiden suojista, satumaisen ylellisistä palatsirakennuksistaan suurmogulit hallitsivat Intiaa ennen brittien tuloa. Linnoituksen mahtavat muurit kertovat mogulihallitsijoiden sotilaallisesta mahdista, palatsien koristeellisuus heidän hienostuneisuudestaan. Mogulihovissa kukoistivat runous, musiikki ja maalaustaide.

 

Delhin upeimmat nähtävyydet ovat suurmogulien ajalta. Vanhankaupungin sydämessä kohoaa koristeellinen Jama Masjid, Intian suurin moskeija. Ympärille levittäytyy Delhin kaoottisen kiehtova, labyrinttimainen vanhakaupunki.

 

Mutta jos luulit Delhin olevan pelkkää intialaista vilskettä, erehdyt pahasti. Delhi on myös brittien siirtomaa-ajan vehreitä bulevardeja ja kauniita huviloita. Siellä täällä keskustassa on mogulihallitsijoiden mahtavia mausoleumeja, joiden puistoissa on ihana rentoutua ja antaa ajatusten vaeltaa menneisiin aikoihin.

 

Delhin-matkan kruunaavat kaupungin luksushotellit, jotka saisivat suurmogulinkin tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.