Finnair Holidays

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

Finnair Holidays öppnar porten till de mest spännande platserna i världen. Vi tar dig direkt till de platser där de bästa berättelserna föds. Gör dig redo för dina drömmars resa, oavsett om det gäller Fiji, Puerto Rico eller kanske Kyoto. Ditt livs berättelse väntar!

Finnair Holidays är ett enkelt sätt att boka flyg, hotell och unika upplevelser på resmålet, allt på samma ställe. Välj en färdig kombination eller skräddarsy din resa. Vårt mål är att ge dig en upplevelse som ger oförglömliga berättelser.

Du får tre Finnair Plus-nivå- och bonuspoäng i för varje euro du betalar för din Finnair Holidays-resa. Dessutom samlar du Finnair Plus-poäng på flygresor som vanligt. Du kan använda poängen till kommande resor och andra förmåner. I framtiden kommer du också att få Finnair Plus-poäng för varje Finnair Holidays-resa du köper.

Finnair Holidays -reseblogg / Veera Bianca

Dubrovnik

Jag anade det redan när flyget gick ned för landning. Att Kroatien skulle charma mig fullständigt. De höga bergen och Adriatiska havets turkosa skimmer välkomnade mig.

Läs hela inlägget

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.