Finnair Holidaysin ja Aurinkomatkojen tietosuojaseloste

HEI! HALUAMME AURINKOMATKOILLA VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ.

Aurinkomatkojen tietosuojaselosteen (jäljempänä tietosuojaseloste) tarkoituksena on antaa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Tässä tietosuojaselosteessa esitetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ( (EU] 2016/679) 14 artiklassa vaaditut tiedot sekä kerrotaan Aurinkomatkojen tavoista käsitellä henkilötietoja.
Tietosuojaselosteemme kattaa kaikki henkilötiedot, joita keräämme sinulta, kun käytät palveluitamme, suunnittelet matkaasi, matkustat kanssamme tai vierailet verkkosivuillamme tai käytät mobiilisovelluksiamme, olet yhteydessä asiakaspalvelijoihimme ja matkaoppaisiimme tai kun annat palautetta kyselyidemme kautta. Tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi palveluidemme tarjoamisen ja kehittämisen yhteydessä. Näihin lukeutuvat myös Finnair Holidaysin palvelut. Henkilötietojasi käsitellään myös lisäpalveluiden tuottamiseksi, kuten esimerkiksi lentokenttäkuljetusten, retkien, matkavakuutuksen tai autonvuokrauspalveluiden järjestämiseksi. Tässä kuvauksessa kerromme, miten henkilötietojasi käsitellään markkinointi- ja viestintätarkoituksissa, personoinnissa, analysoinnissa, turvallisuuteen liittyvissä asioissa sekä sääntelytarkoituksissa.
Aurinkomatkat voi päivittää tietosuojaselostetta ajoittain. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista verkkosivuillamme.
Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Finnair Holidays -matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Aurinkomatkat – Suntours Ltd Ab (myöhemmin Aurinkomatkat). Aurinkomatkat kuuluu Finnair konserniin ja Finnair Holidays on Aurinkomatkojen aputoiminimi.

AURINKOMATKOJEN YHTEYSTIEDOT

REKISTERINPITÄJÄ
Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab
Y-tunnus        0200991-4
Osoite            PL 200 01531 VANTAA

OTA YHTEYTTÄ
https://privacy.finnair.com

TIETOSUOJAVASTAAVA
Finnair-konsernin tietosuojavastaavan yhteystiedot:  privacy@finnair.com
Tietotie 9, 01053 Finnair, Vantaa, Finland