Matka Zürichiin – yllättävän hauskaan kaupunkiin

Sveitsi

Yhteistyössä Mondo

187 porrasta riittää nousemaan Zürichin huipulle. Tuomiokirkko Grossmünsterin toisesta kaksoistornista avautuvat näkymät yli kaupungin: Limmat-joen ympärille kasvaneeseen keskiaikaiseen keskustaan, pitkulaiselle Zürichinjärvelle ja lumihuippuisille Alpeille. Harvalla kaupungilla on yhtä kaunista sijaintia.

 

Moni tuntee Zürichin lähinnä pankeistaan, mutta maailman talouskeskuksista tutut pöyhkeät pilvenpiirtäjät loistavat poissaolollaan. Kaupunkinäkymiä hallitsevat kirkontornit ja söpöt keskiaikaiset talot.

 

Sveitsin suurin kaupunki yllättää. Vauraus ei ole tehnyt Zürichistä tylsää, päinvastoin. Zürichissä on laskettu olevan enemmän baareja ja klubeja asukasta kohdin kuin missään muualla Euroopassa. Uusia hauskoja asuinalueita ja taidekeskuksia on avattu entisille tehdasalueille. Galleriat kukoistavat. Vuorilla odottavat vaellusmaastot.

 

Zürich paljastuu idylliseksi ja eläväiseksi kaupunkiloman kohteeksi.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.