Vilna – matka veikeään kaupunkiin

Liettua

Yhteistyössä Mondo

Aamunkoiton portin sisällä on hämärää. Pitkä jono palvojia käy portin kätkemässä kappelissa rukoilemassa ikivanhaa, kullalla koristeltua Neitsyt Marian kuvaa. Kaikkein hartaimmat konttaavat perille. Maalauksella uskotaan olevan ihmeitä tekeviä voimia. Tunnelma on mystinen.


Aamunkoiton portti on ainoa säilynyt osa Vilnan vanhaa kaupunginmuuria. Portilta alkava pitkä ja mutkitteleva katu johtaa läpi Vilnan vanhankaupungin. Katukuvassa keskiaika kohtaa barokin loiston.


Kaupunkiloma Vilnassa kiehtoo, sillä se on Baltian pääkaupungeista aivan omanlaisensa: samaan aikaan hartaan mystinen että leikkisän boheemi. Kaupungin veikeään puoleen voi tutustua Užupiksen kaupunginosassa, jonka katuja reunustavat galleriat ja käsityöläispajat. Užupis julistautui vuonna 1997 omaksi mikrovaltiokseen, jonka kansallispäivää vietetään aprillipäivänä. Mäkisen kaupunginosan sydämenä on pieni aukio, jolla enkelipatsas toitottaa torvea. Enkeli kuvastaa taiteellista vapautta.


Vilnassa matkailijoita on vielä toistaiseksi vähemmän kuin Tallinnassa tai Riiassa, mikä luo kaupunkiin maagisen tunnelman. Vilnan hintatasokin on mukavan edullinen.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Makujen maailma
  • Paikalliseen tapaan
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.