Loma Venetsiassa – kanavien kaupungin monet kasvot

Italia

Yhteistyössä Mondo

Maailman kaunein aukio. Maailman kaunein kaupunki. Venetsia on paikka, jota voi verrata vain itseensä, kuten Goethe kirjoitti. Venetsia on monelle ensimmäinen kosketus Italiaan. Se on myös kaupunki, johon on palattava lomalle yhä uudelleen. Venetsian kauneus ei päästä otteestaan.

 

Venetsia on koettava eri kellon- ja vuodenaikoina. Niin näkee kaupungin monet kasvot. Kesä on Venetsiassa vilkkainta loma-aikaa, mutta kesäöinäkin Pyhän Markuksen torin saa pitää itsellään. Ja Canal Grande! Venetsian pääväylä on satumaisen kaunis nähtävyys juuri iltaisin, kun upeasti valaistut palatsit nousevat esiin pimeydestä. Talvella kaupunki rauhoittuu ja kääriytyy tunnelmalliseen usvaan.

 

Venetsian keskusta on tullut tutuksi, on aika tehdä päivämatka lähisaarille. Muranossa on puhallettu upeita lasiesineitä lähes tuhannen vuoden ajan. Lido on puolestaan niin kuuluisa hiekkarannoistaan, että sen nimestä on tullut ranta-alueen synonyymi, jota käytetään ympäri maailmaa.

Katso kaikki tarjoukset
  • Makujen maailma
  • Paikalliseen tapaan
  • Maailman aarteet
  • Kaupunkielämää
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.