Varsova - kaupunkiloma Puolan boheemissa pääkaupungissa

Puola

Yhteistyössä Mondo

Kaupunkilomaa harkitseva, paina tämä Varsovan kaupunginosa mieleesi: Praga. Jos Varsova ei olekaan Euroopan kuuluisimpia matkakohteita, se johtuu vain siitä, että boheemi, nouseva kaupunginosa Praga on säilynyt salaisuutena.

 

Kun muu Varsova tuhoutui pahasti toisessa maailmansodassa, Praga säästyi kuin ihmeen kaupalla. Nyt Pragan vanhat, punatiiliset tehtaat ja varastorakennukset ovat saaneet uuden elämän Varsovan kaupunkikulttuurin ytimenä. Välissä nousee koristeellisia jugendtaloja.

 

Kaupunkilomalla löydätkin Pragasta Varsovan kiinnostavimmat taidegalleriat, kahvilat ja parhaat klubit. Vanhassa lentokonehallissa toimii jopa trampoliinipuisto. Taide-elokuvia näyttävän elokuvateatterin lipusta saa alennusta, jos saapuu polkupyörällä.

 

Ja tietenkin, kun Puolassa ollaan, löytyy Pragasta myös yli sata vuotta vanha tislaamo, jossa toimii nykyisin vodkamuseo. Varsovalainen nähtävyys sekin!

 

Karun tunnelmalliseen, graffitien koristamaan Pragaan ei voi olla ihastumatta.

Katso kaikki tarjoukset

Eloisaa joulutunnelmaa Varsovassa

Varsovan valaistuilta kaduilta löydät niin perinteistä ja kotoisaa joulutunnelmaa kuin modernin suurkaupungin trendikästä juhlahumuakin. Katso parhaat vinkkimme nyt!

Lue lisää

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.