Varsova - kaupunkiloma Puolan boheemissa pääkaupungissa

Puola

Yhteistyössä Mondo

Kaupunkilomaa harkitseva, paina tämä Varsovan kaupunginosa mieleesi: Praga. Jos Varsova ei olekaan Euroopan kuuluisimpia matkakohteita, se johtuu vain siitä, että boheemi, nouseva kaupunginosa Praga on säilynyt salaisuutena.

 

Kun muu Varsova tuhoutui pahasti toisessa maailmansodassa, Praga säästyi kuin ihmeen kaupalla. Nyt Pragan vanhat, punatiiliset tehtaat ja varastorakennukset ovat saaneet uuden elämän Varsovan kaupunkikulttuurin ytimenä. Välissä nousee koristeellisia jugendtaloja.

 

Kaupunkilomalla löydätkin Pragasta Varsovan kiinnostavimmat taidegalleriat, kahvilat ja parhaat klubit. Vanhassa lentokonehallissa toimii jopa trampoliinipuisto. Taide-elokuvia näyttävän elokuvateatterin lipusta saa alennusta, jos saapuu polkupyörällä.

 

Ja tietenkin, kun Puolassa ollaan, löytyy Pragasta myös yli sata vuotta vanha tislaamo, jossa toimii nykyisin vodkamuseo. Varsovalainen nähtävyys sekin!

 

Karun tunnelmalliseen, graffitien koristamaan Pragaan ei voi olla ihastumatta.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kaupunkielämää
  • Omaa rauhaa
  • Jotain erityistä
  • Keho & mieli
  • Pikainen irtiotto
  • Aktiiviloma

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.