Tel Aviv – loma Israelin modernissa sykkeessä

Israel

Yhteistyössä Mondo

Kun laskeva aurinko kultaa hiekkarannan, on aika suunnata takaisin hotellille – mutta vain pikaisesti virkistäytymään. Illan pimetessä lomapäivä Tel Avivissa on oikeastaan vasta alkamassa.

 

Välimerellinen kaupunki on kuin luotu yövirkuille. Tel Avivin ravintolat ja baarit ovat auki myöhään, ja kaupungin baareissa ja klubeilla eletään kuin olisi ikuinen viikonloppu.

 

Tel Aviv on Lähi-idän rennoin metropoli, jota kutsutaan New Yorkia mukaillen Isoksi Appelsiiniksi. Kaupungista löytyvät pilvenpiirtäjät, modernit kauppakeskukset ja trendikkäät muotiliikkeet, mutta myös tuhatvuotista historiaa. Tel Avivin vanhimman osan, Jaffan satamakaupungin, tunnelmallisilla kujilla astutaan matkalle kauas menneisyyteen. Matka Tel Avivista Jerusalemiin kestää vain tunnin bussilla.

 

Tel Avivin ruokakulttuuri on tärkeä osa kaupungin lumoa. Ympäri maailmaa saapuneiden siirtolaisten ansiosta israelilainen keittiö on kiehtova sekoitus arabialaisia, venäläisiä ja eurooppalaisia makuja.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Kaikki kerralla
  • Kannattaa kokea
  • Keho & mieli

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.