Sydney – matka ihastuttavan merelliseen kaupunkiin

Australia

Yhteistyössä Mondo

Talo ei lakkaa ihastuttamasta. Se näyttää joka kulmasta erilaiselta. Rakennuksen muotoja voisi ihailla vaikka kuinka kauan ja miettiä, mitä ne kuvastavat. Vuonna 1973 avattu Sydneyn oopperatalo on täydellinen esimerkki arkkitehtuurin voimasta – rakennus antoi kasvot urbaanille Australialle.

 

Sydneytä on nykyisin mahdotonta ajatella ilman ikonista oopperataloaan, mutta se ei ole Sydneyn ainoa rakennustaiteen ihme. Sydneyn sataman ylittävä, yli kilometrin pituinen Harbour Bridge oli oman aikansa insinööritaidon mestarinäyte. 1930-luvulla rakennetun sillan pylonitorneihin voi nousta ihailemaan sataman unohtumattomia näkymiä.

 

Sydney kasvoi upean luonnonsatamansa ympärille, ja satama on edelleen kaupungin keskus. Sen ympäristöstä löytyvät matkailijalle Sydneyn monet nähtävyydet, kulttuuririennot, ostospaikat ja illanviettoalueet.

 

Sydneyn satama kannattaa kuitenkin jättää taakseen ainakin yhden päivän ajaksi ja suunnata Bondi Beachille. Maailman kuuluisimpiin kuuluvalla hiekkarannalla voi leikkiä aalloissa ja kokeilla surffaamista. Sydneytä merellisempää kaupunkia ei olekaan.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Makujen maailma
  • Aktiiviloma
  • Kohti seikkailuja
  • Kahdestaan

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.