Sydney – matka ihastuttavan merelliseen kaupunkiin

Australia

Yhteistyössä Mondo

Talo ei lakkaa ihastuttamasta. Se näyttää joka kulmasta erilaiselta. Rakennuksen muotoja voisi ihailla vaikka kuinka kauan ja miettiä, mitä ne kuvastavat. Vuonna 1973 avattu Sydneyn oopperatalo on täydellinen esimerkki arkkitehtuurin voimasta – rakennus antoi kasvot urbaanille Australialle.

 

Sydneytä on nykyisin mahdotonta ajatella ilman ikonista oopperataloaan, mutta se ei ole Sydneyn ainoa rakennustaiteen ihme. Sydneyn sataman ylittävä, yli kilometrin pituinen Harbour Bridge oli oman aikansa insinööritaidon mestarinäyte. 1930-luvulla rakennetun sillan pylonitorneihin voi nousta ihailemaan sataman unohtumattomia näkymiä.

 

Sydney kasvoi upean luonnonsatamansa ympärille, ja satama on edelleen kaupungin keskus. Sen ympäristöstä löytyvät matkailijalle Sydneyn monet nähtävyydet, kulttuuririennot, ostospaikat ja illanviettoalueet.

 

Sydneyn satama kannattaa kuitenkin jättää taakseen ainakin yhden päivän ajaksi ja suunnata Bondi Beachille. Maailman kuuluisimpiin kuuluvalla hiekkarannalla voi leikkiä aalloissa ja kokeilla surffaamista. Sydneytä merellisempää kaupunkia ei olekaan.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.