Sorrento – loma Napolinlahden maisemissa

Italia

Yhteistyössä Mondo

Vesuviuksen tulivuori! Pizzan kotikaupunki Napoli! Tuhkaan hautautunut Pompeji! Capri ja Sininen luola! Amalfin rannikko!

 

Aivan Sorrenton vieressä on monta huutomerkin arvoista nähtävyyttä. Sorrenton loistava sijainti Napolin ja Amalfin välissä on täydellinen alueen nähtävyyksiin tutustumiseen.

 

Sorrenton-lomalla iskee runsaudenpula. Minne kaikkialle sitä lähtisikään päiväretkelle? Varsinkin kun Sorrenton vanhakaupunki on itsessäänkin niin viehättävä paikka, että sielläkin haluaisi viettää aikaa. Jyrkkien rantakallioiden laelta aukeavat upeat näkymät Napolinlahdelle. Sorrenton keskusaukion Piazza Tasson kahviloissa on ihana istua iltaa, ja historiallisen keskustan kapeat kujat kutsuvat kuljeskelemaan. Ostoksia voi tehdä pääkatu Corso Italian varrella.

 

Uimaan Sorrentossa pääsee pulahtamaan rantalaitureilta. Ei ole ihme, että Sorrentoon palataan yhä uudelleen.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.