Side - rantaloma historiallisessa kylpyläkaupungissa

Turkki

Yhteistyössä Mondo

Hiekkaranta hehkuu kullankeltaisena niin kauas kuin silmä kantaa. Se on vasta esimakua: Side on turkkilainen rantalomakeidas, jossa voi tehdä paljon muutakin kuin palvoa aurinkoa. Aktiivilomailija saa uusia elämyksiä vaikkapa kokeilemalla leijasurffausta tai osallistumalla sukelluskurssille. Golf-matka Belekin kuuluisille golfviheriöille taittuu alle tunnissa.

 

Siden kaupungin historia ulottuu kauas menneisyyteen. Hiekkarantojen väliin työntyvällä niemellä on viehättävä vanhakaupunki, jonka takana kohoaa mahtava roomalaistyylinen amfiteatteri, joka tarjoaa kesäkaudella esityksiä kulttuuria kaipaaville. Amfiteatterin vieressä ikivanhat muurit suojaavat Siden rauniokaupunkia, jota saavutaan ihailemaan Antalyasta asti. Siden tärkein nähtävyys, rauniot, kuuluvat Turkin merkittävimpiin muinaismuistoihin.

 

Sykähdyttävän kaunis on myös vanhankaupungin edustalla niemen nokassa kohoava Apollon rauniotemppeli. Sopivampaa suojelijaa aurinkoiselle Sidelle voi tuskin kuvitellakaan: Apollo tunnettiin antiikin aikana valon ja auringon jumalana.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.