Matka Shanghaihin – mahtavan metropolin kahdet kasvot

Kiina

Yhteistyössä Mondo

Kiiltäviä pilvenpiirtäjiä ja siirtomaa-ajan arkkitehtuuria, valtavia ostoskeskuksia ja seesteisiä puistoja – Shanghai säväyttää monipuolisuudellaan. Shanghain-matkan kohokohtia ovat edulliset ostokset, uudet makuelämykset ja futuristiset kaupunkimaisemat.

Shanghai on Kiinan suurin kaupunki. Ja Kiina on maailman väkirikkain maa. Shanghain koon ymmärtää kunnolla vasta, kun metropolia ihailee omin silmin lähes puolen kilometrin korkeudesta Shanghai World Financial Centerin näköalatasanteelta. Metropolin valtavasta koosta huolimatta Shanghain keskusta on yllättävän kompakti ja helppo hahmottaa. Huangpu-joki jakaa keskustan kahteen osaan, Puxiin ja Pudongiin.

Puxi on Shanghain historiallista aluetta, jonka joenvarren The Bund -rantakatua koristavat siirtomaa-ajan rakennukset. Vierestä kulkee ostoskeskusten reunustama, uskomattoman vilkas Nanjing Road. Vastarannalla kohoavat Pudongin taivaisiin kurottelevat pilvenpiirtäjät ja futuristisen näköinen televisiotorni Oriental Pearl Tower. Shanghain sydämessä mennyt ja tuleva kohtaavat.

Katso kaikki tarjoukset

Hyvä tietää kohteesta Shanghai

Syö

Kun haluat kokea aitoa shanghailaista ruokakulttuuria, suuntaa kohti Bao Luo -ravintolaa. Ravintola on paikallisten suosiossa, joten varaudu jonottamaan. Hinnat ovat erittäin kohtuulliset, joten täällä raaskii maistaa useampiakin erilaisia annoksia. 

Koe

Shanghain halki virtaa vilkkaasti liikennöity Huangpujoki. Useat eri yrittäjät järjestävät jokiristeilyjä erikokoisilla aluksilla ohjelmanumeroineen. Alukset seilaavat Yangpu- ja Nanpu-siltojen välisellä alueella. Joelta käsin voi ihailla rantojen vilkasta elämää ja kaupungin huimaa siluettia pilvenpiirtäjineen.

Shoppaile

Kankaille, hedelmille, kukille, antiikille – kaikelle mahdolliselle on omat markkinapaikkansa. Jos olet kiinnostunut helmistä, niitä löytyy Hongqiaon helmimarkkinoilta. Myyjiä on paljon, ja tiskeillä on sekä synteettisiä että aitoja helmiä. Myyjät valmistavat helmistä haluamasi mallisen korun. 

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.