Sapporo – Japanin talvinen paratiisi

Japani

Yhteistyössä Mondo

Koe Japanin talvinen paratiisi Sapporo ja nauti hiihtämisestä, kuumista lähteistä ja perinteisestä japanilaisesta kulttuurista, unohtamatta maukkaita merenantimia ja höyryäviä miso ramen -kulhoja. Keväällä voit ihastella kirsikankukkien lumoavaa loistoa, ja kesällä saat nauttia vehreistä puistoista ja lämpimästä säästä. Syksyllä Sapporo hehkuu ruskan leiskuvissa sävyissä.


Sapporo on Hokkaidon saaren suurin kaupunki. Sapporo on mainio matkakohde talvilajien ystävälle – voit viettää reippaan talvipäivän yhdessä Sapporon monista hiihtokeskuksista. Joka vuosi helmikuun alussa kaupungin valtaa suosittu lumifestivaali: aisti suuren talvijuhlan tunnelmaa, ihastele taidokkaita jääveistoksia ja musiikkiesityksiä. Ja, kuten sanottu, tapahtuma on hurjan suosittu: joka helmikuu kuuluisa lumijuhla houkuttelee kaupunkiin yli 2 miljoonaa kävijää.

Katso kaikki tarjoukset

Aloita tutustuminen Sapporoon seuraavista poiminnoistamme

Onsen – kuumat lähteet

Onsenin suloisessa lämmössä lepää niin sielu kuin ruumis. Rentouttava ja virkistävä onsen-käynti on kokemus, joka kannattaa ehdottomasti sisällyttää Sapporo-vierailuun. Kokeile esimerkiksi Kohannoyado Shikotsuko Markoma Onsen Ryokania, jossa seesteinen järvinäkymä avautuu silmiesi eteen. Sapporoa ympäröivillä vuorilla sijaitsee maailman parhaita onseneita. Jozankei Onsen puolestaan on onsen-kylä, joka sijaitsee noin tunnin päässä Sapporosta.

Suuntaa ylös vuorelle: Mt. Moiwalta avautuvat upeat yönäkymät Sapporon ylle.

Syö & juo: kulhollinen höyryävää ramenia ja palanpainikkeeksi Sapporo-olutta

Sapporo tunnetaan herkkusuiden keitaana, ja kaupungin ruokahoukutuksia ovatkin herkulliset ramenit ja Sapporo-lager. Tuon Japanin vanhimman olutmerkin lisäksi kannattaa kokeilla myös paikallisten pienpanimoiden kekseliäitä luomuksia, kuten esimerkiksi panimopub Moon Sun Brewingin savuista ja suklaista portteria.

Finnair lentää kuudelle kentälle Japanissa: Tokion Naritaan, Sapporoon, Fukuokaan, Osakaan, Nagoyaan ja maaliskuusta 2020 lähtien myös Tokion Hanedaan – Finnair Holidaysilta löydät juuri sinulle sopivan Sapporon matkan! Suosittelemme tutustumaan myös Kioton ja Tokion matkavalikoimaamme.

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.