Sanya – matka Hainanin trooppiseen paratiisiin

Kiina

Yhteistyössä Mondo

Kookospalmuja, hiekkarantoja, sademetsiä ja koralliriuttoja – löytyykö Kiinasta todella tällainen trooppinen paratiisi?

Kyllä vain: Kiinan etelärannikolla sijaitseva Hainan on hyvästä syystä saanut lempinimen ”Idän Havaiji”. Luonnonkauniin saaren ilmasto on leppeä kuin Karibialla, ja Hainanin eteläkärjessä sijaitsevasta Sanyan rantalomakohteesta löytää kaiken etsimänsä: laadukkaita hotelleja, eksoottisen iltatorin sekä tietysti kilometrikaupalla valkeaa hiekkarantaa.

Sanya sopii hyvin aktiivilomailuun. Kristallinkirkkaat vedet kutsuvat snorklaamaan ja Hainanin lukuisat golfkentät pelaamaan kierroksen jos toisenkin. Pientä seikkailua etsivä suuntaa patikoimaan saaren sisäosien trooppisiin metsiin. Siellä samoilijaa odottavat vesiputoukset ja kuumat lähteet.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.