Oslo – Norjan pääkaupunki

Norja

Yhteistyössä Mondo

Oslossa yhdistyvät raikas skandinaavisuus ja valloittava luonnonkauneus. Oslo, Norjan pääkaupunki, sijaitsee vuonolla, jota ympäröivät korkeat kukkulat.

Oslo on nappivalinta kulttuuria ja ulkoilma-aktiviteetteja rakastavalle. Vaellusreitit ja hiihtoladut lähtevät lähes keskustan tuntumasta. Talviurheilukisoistaan tunnetulla Holmenkollenilla voit vierailla maailman vanhimmassa hiihtomuseossa sekä mäkihyppytornin ylätasanteella: siellä voit kuvitella, miltä teräshermoisista mäkikotkista on mahtanut tuntua tuolla samalla paikalla kuumottavassa kisatilanteessa.

Oslon nähtävyydet ja kaupunkilomavinkit:  

Oslon oopperatalo
Nauti huikeista oopperoista sekä vaikuttavasta arkkitehtuurista: voit luvan kanssa kävellä loivasti nousevalla katolle ja ihailla Oslon vuonon yli avautuvia näkymiä. Oslon oopperatalo ja uusi Deichman-kirjasto valaisevat vuonoa kauniisti talvikuukausina. 

Vigelandin veistospuisto
Puisto esittelee Gustav Vigelandin elämäntyön: yli 200 graniitti-, pronssi- ja takorautaveistosta. Taideteoksiin kuuluu esimerkiksi 17 metriä korkea monoliitti, johon on veistetty 121 ihmishahmoa kietoutuneina toisiinsa. Puistoon pääset kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla.

Kävely rantaviivaa pitkin Aker Bryggeen
Aker Brygge on satama-alueen vieressä oleva moderni ja tyylikäs alue, jossa on niin uutuudenkarheita asuintaloja kuin kahviloita, ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia ja taidegallerioitakin. Laivaravintolan kannella voit nauttia maukkaan mereneläväaterian, ja satamasta lähtevät veneet vievät sinut kätevästi päiväretkelle lähistöllä oleviin pieniin saariin.   

Grünerløkka on toinen kiinnostava alue päiväkävelylle tunnelmallisine kahviloineen ja pikkuputiikkeineen, katutaidetta unohtamatta.

Norjan arktiset ruokaelämykset
Kokeile norjalaisen keittiön antimia: Norjan kansallisruokaa Fårikålia, lammaskaalia keitettyjen perunoiden kera; hautaamalla kypsennettyä graavilohta ja lipeäkalaa. Aterian makeaksi huipennukseksi sopii esimerkiksi Krumkake, joka on rapea, torvenmallinen ja kermavaahdolla täytetty leivos.

Finnair lentää Oslo Gardermoenin lentokentälle jopa neljästi päivässä - varaa lento ja hotelli Osloon matkahaustamme jo tänään!

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.